Richard Bovnoczki, actorul polivalent: a făcut schi, a cântat într-o formație și visa să intre la Conservator

Publicat pe 08.05.2018 la 17:53 Actualizat pe 08.05.2018 la 18:09

Richard Bovnoczki, actorul care îl interpretează pe Mitch în spectacolul „Un tramvai numit dorință”, pus în scenă la ”Unteatru”, a povestit la Happy Channel cum a ajuns de la sport, la actorie.

Richard Bovnoczki, actorul care îl interpretează pe Mitch în spectacolul „Un tramvai numit dorință”, pus în scenă la ”Unteatru”, a povestit la Happy Channel cum a ajuns de la sport, la actorie.

În școală, eram cel mai promițător pentru schiul de performanță. Cât despre teatru, niciodată nu am visat ceva în legătură cu treaba asta. Am venit la București pentru cu totul și cu totul altceva: am venit pentru musical. Drumul a fost cu totul altul. Am dat la o facultate particulară, pentru că nu mai puteam să dau la Conservator, neavând pregătirea pentru Conservator. Eu mi-am dorit muzică mai mult”, a declarat actorul în interviul acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, de la 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții).

Tocmai pentru că dorea să intre în muzică, el având deja experiență, pentru că a cântat într-o formație, Richard a ales secțiunea de musical. Ușor ușor, a descoperit și teatrul. Cum s-a făcut remarcat ca actor, de ce oamenii trebuie să vină la teatru, despre perioada în care a lucrat cu Dan Puric, în interviul video de mai jos.

Despre Richard Bovnoczki:

Născut în Baia Mare, la 5 martie 1974, Richard Bovnoczki este unul dintre cei mai apreciați actori de teatru ai generației sale. A jucat pe scena celor mai importante teatre din Capitală: Teatrul Bulandra, Teatrul Odeon, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Ion Creangă, dar și în producții independente desfășurate pe scena Unteatru, Teatrul Excelsior, Teatrul de Sufragerie. Richard Bovnoczki a făcut dans și pantomimă, iar timp de șapte ani, a fost membru al Companiei de Teatru Passe-Partout DP a lui Dan Puric.

În articolul

Richard Bovnoczki, actorul polivalent: a făcut schi, a cântat într-o formație și visa să intre la Conservator

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x