• JOI, 08 NOIEMBRIE 2018

  “S-a născut din mersul la serviciu”, spune jurnalistul Horia Ghibuțiu despre cartea sa. AZI, la ”CulTOUR”, vin și Carmen Tănase și Petru Păun

  Cu o experiență jurnalistică de peste 28 de ani în presa scrisă, TV, radio și online, Horia Ghibuțiu este invitatul emisiunii “CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, care se va difuza astăzi de la 17.30 la Happy Channel. În cadrul ediției, acesta vorbește și despre debutul său ca scriitor.

  “În timp ce tu dormeai”, o carte inedită, care s-a născut “din mersul la serviciu”.

  Ambalând niște postări de social media, de fapt, am încercat să scriu niște texte de formă jurnalistică, cu niște valențe literare. Niște meditații” ,povestește Horia Ghibuțiu la “CulTOUR”, ediție pe care telespectatorii o pot urmări, astăzi, de la 17.30, la Happy Channel, în reluare, de la 23.00.

  “70% din carte fusese postată. (…) În această carte, de neliniști matinale, în principiu se regăsesc bucurii, angoase,spaime de când mă știu”, mai spune acesta.

  Telespectatorii pot urmări interviul integral cu Horia Ghibuțiu, astăzi, de la 17.30, la Happy Channel (în reluare, de la 23.00).

  Tot în cadrul ediției de astăzi, despre bucuria scrisului și a cititului, despre importanța lecturii, vorbesc și Carmen Tănase și Petru Păun, invitați pe care CulTOUR îi va aduce astăzi în fața publicului. Ei vor vorbi despre importanța citilului.

  Citiți pentru că în felul acesta învățați să descoperiți lumea voastră interioară! Atunci când citești o carte, trăiești în tine, în mintea ta, în sufletul tău, lecturi care îți dau răspunsuri”, este de părere Petru Păun.

  COMENTARII

  Mihai "Bubu" Cernea: ”Aș vrea să învăț să pilotez avioane”

  acum 10 ore

  Mihai "Bubu" Cernea, fostul coleg din LaLa Band cu Criss și Vlad, pe care l-ați putut urmări și la Happy Channel în serialul ”O grămadă de caramele”, realizat de Ruxandra Ion, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

  Mihai "Bubu" Cernea spune, la ”CulTOUR”, cum reacționează atunci când primește critici

  acum 11 ore

  Mihai ”Bubu” Cernea este invitatul lui Criss și Vlad la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). După ce ne-a mărturisit că și-ar dori să urmeze cursuri de pilotat avionul, Bubu ne face multe alte mărturisiri.

  Anca Androne a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să filmeze în junglă: ”Au găsit, într-un obiect de recuzită, un păianjen ucigaș”

  acum 1 zile

  Anca Androne, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, a povestit despre cel mai recent proiect al său cinematografic. Este vorba despre un film, realizat în luna mai, pentru care a mers să filmeze tocmai în... junglă. ” Un regizor neamț a...

  Ana Baniciu: ”Îmi doream să ajung acasă să plâng”

  acum 1 zile

   Seria celor 61 de întrebări pentru Ana Baniciu continuă. După ce ne-a spus care este cel mai prețios sfat primit de la tatăl ei, cântărețul Mircea Baniciu, Ana răspunde în continuare întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de...

  Bubu Cernea, la “CulTOUR”: “Nu aș putea trăi fără muzică”. AZI, 13 noiembrie, la Happy Channel

  acum 1 zile

  A pus pentru prima dată mâna pe tobe la vârsta de DOI ANI , iar de atunci continuă să se perfecționeze pe zi ce trece, în domeniul muzical, și să-și dezvolte aptitudinile artistice. Mihai Bubu Cernea este invitatul emisiunii “CulTOUR”, ediție care se va...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »