Stephan Pelger și Criss prezintă rubrica de stil de la Happy Channel

Publicat pe 28.11.2016 la 13:53 Actualizat pe 28.11.2016 la 13:57

Pe 28 noiembrie, ziua in care Happy Channel trece la HD, Stephan Pelger se alatura echipei noastre.

Din 28 noiembrie, Stephan Pelger, unul dintre cei mai cunoscuți tineri designeri din România, care a ajuns celebru și în străinătate, se alătură echipei Happy Channel pentru a prezenta alături de Criss rubrica de stil din cadrul emisiunii Happy Night, difuzată de la 23:20, pe Happy!

Stephan Pelger, designerul care s-a bucurat de o ascensiune rapidă la nivel internațional datorită talentului, muncii și creațiilor sale de calitate - de altfel apreciate de celebrități din România, Austria și Germania - vine cu expertiza sa în domeniul fashion-ului și le oferă telespectatorilor Happy Channel sfaturi despre cum să își aleagă ținutele vestimentare astfel încât să-și valorifice silueta.

Originar din Brașov, Stephan Pelger a ajuns să studieze moda la cele mai prestigioase școli din Viena și Paris, iar de-a lungul timpului a câștigat numeroase premii naționale și internaționale din fashion. În 2010 a fost ales dintre sute de designeri germani să participe la show-ul TV „Fashion & Fame – Design your dream”, pe care l-a și câștigat. Stephan a lansat colecții de modă la New York, Paris și Berlin, iar în România a pus bazele atelierului "One step forward - Stephan Pelger”.

Stephan Pelger și-a descoperit aptitudinile artistice încă din copilărie: “La doar 3 ani am făcut prima mea creație pe mașina de cusut a bunicii și la 5 ani am început să merg la cursuri de pictură, iar părinții m-au susținut de la bun început în direcția artistică”.

După mai multe emisiuni de stil realizate în străinătate și în România, din această lună designerul intră în echipa Happy: “Mă bucur să încep un nou proiect în cadrul televiziunii Happy Channel. Am fost încântat de propunere și am acceptat cu drag să prezint această emisiune alături de Criss. Vom vorbi despre stil, modă, do and dont’s în domeniul fashionului, ce se poartă și ce nu se poartă, tendințe vestimentare, vom filma la evenimente mondene și vom analiza ținutele vedetelor. Totodată, va fi o rubrică educațională, întrucât îi vom învăța pe telespectatori cum să se îmbrace pentru diferite envenimente, în funcție de dresscode-ul acestora”, povestește Stephan Pelger.

În ceea ce o privește pe Criss, colega lui din emisiune, Stephan spune că “este o ființă senzațională, extrem de talentată, foarte frumoasă și din prima zi ne-am înțeles din priviri”.

“Mă bucur foarte tare să îl am alături de mine în rubrica de stil pe Stephan Pelger, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri români. Am o mulțime de lucruri de învățat de la el despre fashion și abia așteptăm să împărtășim și happy telespectatorilor tot ce trebuie să știe astfel încât să fie în ton cu trendurile și să nu dea niciodată greș atunci când își construiesc outfit-ul”, declară Criss.

Luni, de la 23.20, ziua în care Happy Channel trece la HD, telespectatorii vor urmări prima ediție a rubricii de stil realizate de Criss și Stephan Pelger, în cadrul căreia vor afla ce ținute au ales să poarte vedetele la un mare eveniment de lifestyle din România.

În articolul

Stephan Pelger și Criss prezintă rubrica de stil de la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x