Voi știți cum se fac colțunașii chinezești la abur? Iată cea mai simplă rețetă

Publicat pe 28.09.2017 la 09:29 Actualizat pe 28.09.2017 la 11:43

Iata care sunt secretele coltunasilor chinezesti.

Andreea Jugănaru, invitata lui Vlad Gherman la emisiunea ”Don Apetit” de la Happy Channel, a prezentat cea mai simplă rețetă de colțunași chinezești. Totodată, ea a vorbit de ce în cultura chinezească mâncarea era servită alături de bani, de pepite.

În clipul de mai jos poți vedea cum se prepară colțunașii cu carne, care este istoria lor și de ce chinezii îi serveau alături de bani.

În articolul

Voi știți cum se fac colțunașii chinezești la abur? Iată cea mai simplă rețetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x