ĂSTA este cel mai FUNNY horoscop! Ce fel de polițist ești în funcție de zodie

Publicat pe 23.08.2016 la 14:39 Actualizat pe 23.08.2016 la 15:03

Probabil, ți s-a întâmplat și ție, să fii oprit în trafic de agenții rutieri. Ei bine, unii polițiști nu sunt așa prietenoși, alții din contră, fac haz de necaz!

Probabil, ți s-a întâmplat și ție, să fii oprit în trafic de agenții rutieri. Ei bine, unii polițiști nu sunt așa prietenoși, alții din contră, fac haz de necaz!

Consultantul în astrologie, Dezideriu, a realizat un horoscop inedit, unul funny. Pe ideea ce fel de polițist ești în funcție de zodie, acesta a prezentat cum sunt agenții rutieri, în funcție de trăsăturile lor.

Dacă ești blondă și conduci o mașină roșie, cu DEA la numere, cel mai probabil te oprește un agent născut în zodia BERBEC. Nu vrea neapărat să te amendeze, doar să te… verifice. Postura mândră, tonul sobru, se impune în fața ta, el este autoritatea și tu ai dreptul să spui ce vrei tu, atâta timp cât îi cânți în strună și clipești ca o căprioară în lumina farurilor. Dacă reușești să faci asta, s-ar putea să omită mitralierele de pe bancheta din spate.

Un agent născut în zodia TAUR te oprește pentru viteză. Pentru un om care nu schimbă nimic, niciodată în viață (exagerare voită), graba ta este prea mult. Nu prea iese din tipare, el știe foarte bine ce are de făcut și nu își propune să te amendeze de principiu. S-ar putea să scapi dacă dovedești că ești un om serios, că știi regulamentul, că ai totul în regulă, că nu ai luat niciodată amendă, că ești un cetățean responsabil, practic, să devii o dublură a sa.

Un agent născut în zodia GEMENILOR este genul care te oprește doar ca să mai converseze cu cineva, că s-a plictisit de colegi. Te ia la puricat, după care îți povestește și din viața lui câte ceva, ce a făcut fra-su într-o situație ca a ta, îți întinde niște capcane, doar așa, de amuzament. Tu cum ai face? Nu-i așa că nu ai face ce a făcut fra-su? Adică cum, fra-su e tâmpit? Vrea să vadă cum reacționezi, că așa îi dictează una din personalitățile sale. Dacă nu ai greșit cu nimic, poți să pleci.

Dacă te oprește un agent născut în zodia RACULUI, sunt mari șanse să îți iei amendă. Nu pentru că vrea să te amendeze, dar îți aplică o corectură părintească. Este genul de tată/mamă care te trage de urechi ca să înțelegi ce ai greșit și să nu mai repeți. Îți ține și un discurs despre responsabilitate și maturitate, despre familie, despre ce lași în urma ta, despre existență… mă rog, la un moment dat se oprește, după ce descarcă tot ce îl macină pe el, de fapt. Sensibilizat de lacrimi, dar nu ați citit de la mine așa ceva.

Agentul născut în zodia LEU este șeful agenților care stau la filtru. El nu se dă jos din mașină decât ca să dea directive colegilor și intervine doar în cazul în care apare vreo beizadea cu placa “tu știi cine e tata?!”. Agentul LEU nu are nevoie să știe cine e ta-su, dar ta-su sigur o să știe cine e agentul LEU. Abordarea și tonul sunt foarte importante, nu te-a oprit ca să se distreze, te-a oprit pentru că ai greșit ceva. Comportă-te în consecință, nu încerca să flexezi mușchii la el!

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

ĂSTA este cel mai FUNNY horoscop! Ce fel de polițist ești în funcție de zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x