Blestemul selfie-urilor: 7 fotografii care au provocat tragedii

Publicat pe 12.07.2014 la 18:04 Actualizat pe 12.07.2014 la 18:20

1. În Italia, un student s-a urcat pe o statuie greco-romană din secolul al XIX-lea pentru a face un selfie și a distrus piciorul stâng al operei de artă! Statuia se numește „Drunken Satyr” și arată o figură umană cu trăsături animalice dormind după o beșie. Din fericire, figura era doar o copie, nu originalul.

2. Isabella Fracchiolla, 16 ani, voia să-și facă un selfie acum o lună în timpul unei excursii școlare în Taranto. Numai că locul ales pentru fotografie a fost cât se poate de neinspirat - pe marginea unor stânci. Fata a alunecat pe roci și și-a pierdut viața după ce a căzut de la o înălțime de 198 metri în apă.

3. Un călugăr budist și-a uitat laptopul în metrou după ce s-a întâlnit cu primarul Londrei. După ce și-a făcut un selfie cu politicianul, bărbatul emoționat a plecat în fugă din metrou, uitând calculatorul cu o istorie a buddhismului de 900 de ani în scripturi rare pe care voia să o publice.

4.În martie, un spaniol a murit după ce a urcat pe un tren să facă selfie. Acesta nu știa că toate cablurile erau încă conectate la curent așa că o simplă atingere l-a costat viața.

5. O femeie a făcut accident de mașină la câteva secunde după ce și-a făcut un selfie cu descrierea „Cântecul HAPPY mă face fericită”. Se pare că femeia s-a ciocnit de un camion și apoi mașina a explodat. De vină ar fi neatenția acesteia care a postat tot drumul pe Facebook.

6. Un american de 17 ani a tras sperietura vieții lui după ce a încercat să se pozeze cu o veveriță. Flash-ul și zgomotul camerei au speriat vietatea care a sărit pe spatele lui, i-a intrat sub cămașa și sa ținut cu ghearele de el. Din fericire, niciunul nu a fost rănit

7. Chiar Kim Kardashian a învățat să stea departe de animale și de selfie-uri după ce un elefant a alergat-o când încerca să-ți facă o poză cu el.

În articolul

Blestemul selfie-urilor: 7 fotografii care au provocat tragedii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x