Concert Morcheeba, in luna decembrie, la Bucuresti!

Publicat pe 12.09.2013 la 21:04 Actualizat pe 12.09.2013 la 21:15

Morcheeba revine la Bucuresti pe 11 decembrie, in cadrul turneului european de promovare al celui mai recent album al trupei, “Head Up High”. Albumul va fi lansat oficial pe 14 octombrie, data ce marcheaza si lansarea primului single, "Gimme Your Love". Concertul va avea loc la Arenele Romane, in cort.

“Head Up High”, al optulea album de studio al trupei Morcheeba se va lansa prin Pias Records si a fost scris de catre toti membrii trupei, Paul Godrey (care l-a si produs), Ross Godfrey si Skye Edwards. Discul reflecta o serie de schimbari semnificative din viata trio-ului, celebrand in acelasi timp succesul unei cariere care se intinde de-a lungul a optsprezece ani! Atat a trecut de la lansarea albumului lor de debut, " Who Can You Trust", un icon trip-hop, care i-a propulsat catre recunoasterea mondiala, cu milioane de exemplare vandute in lumea intreaga.

Pentru noul album, Morcheeba a colaborat cu invitati exceptionali: legenda hip-hop Chali 2na (Jurassic 5), mogulul rap Nature Boy Jim Kelly, James Petralli (White Denim), Rizzle Kicks si Ana Tijoux. Diversitatea vocilor de pe album, un merit incontestabil al Morcheeba, subliniaza influenta pe care trupa o exercita asupra unor artisti la distanta de generatii intregi.

Miercuri, pe 11 decembrie, accesul in Arenele Romane va fi permis incepand cu ora 19.00, iar concertul va incepe de la ora 20.00. Cortul este incalzit.

Biletele intra in vanzare de luni, 16 septembrie. Presale: pana pe data de 22 septembrie inclusiv, biletele costa 200 lei (Golden Ring) si 110 lei (Regular). Incepand cu data de 23 septembrie, biletele sunt disponibile la preţurile de 220 lei (Golden Ring) si 120 lei (Regular). In ziua spectacolului, biletele vor costa 250 lei (Golden Ring) si 150 lei (Regular).

Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

În articolul

Concert Morcheeba, in luna decembrie, la Bucuresti!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x