5 secrete din culisele serialului ”Doctor House”

Publicat pe 10.05.2018 la 10:28 Actualizat pe 11.02.2019 la 09:07

Iată cinci secrete din culisele celui mai vizionat serial din întreaga lume, așa cum a fost declarat ”Doctor House”.

”Doctor House” se difuzează la postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 23.30. tvhappy.ro vă invită să pătrundeți în culisele acestei producții. De aceea vă vom spune cinci secrete din culisele celui mai vizionat serial din întreaga lume, așa cum a fost declarat ”Doctor House”.

1. În timpul probei dată de actorul Hugh Laurie pentru rolul lui Gregory House, unul dintre producătorii executivi a exclamat: ”Vezi, asta vreau pentru rolul ăsta, un actor american!”. Ce nu știa, însă, producătorul este că Hugh Laurie este, de fapt, de originie britanică.

2. Numărul apartamentului în care locuiește Gregory House nu este ales întâmplător. Apartamentul 221B este un omagiu adus celebrului Sherlock Holmes, care locuiește pe Baker Street nr 221B. De altfel, personajul Gregory House a fost inspirat de poveștile celebrului detectiv Sherlock Holmes.

3. Trei dintre cei șase personaje principale sunt stângace. Lisa Cuddy (interpretată de Lisa Edelstein),Eric Foreman (Omar Epps) și James Wilson (Robert Sean Leonard).

4. Medicii recomandă ca batonul să fie folosit în diagonală cu piciorul bolnav. Firește, pentru că și el este medic, House știe și el acest lucru. Doar pentru că nu-i plac regulile, el ține bastonul pe aceeași parte cu piciorul lui bolnav.

5. Actorului Hugh Laurie nu i-a plăcut de la bun început denumirea serialului.


Citește și ”Filmările pentru «Doctor House» l-au ținut ani buni departe de familie” și ”7 replici de duh ale nonconformistului Doctor House: «Încă e ilegal să faci autopsie unei persoane vii?»


Serialul ”Doctor House” ni-l prezintă doctorul Gregory House (interpretat de actorul britanic Hugh Laurie). Acesta este un geniu medical nonconformist, care conduce o echipă de diagnosticieni în spitalul fictiv Princeton-Plainsboro Teaching Hospital (PPTH) în New Jersey. Specializat în diagnosticări și în boli rare, House este arogant, cinic, mizantrop, un om dificil, dar un medic strălucit, un geniu, chiar. Acolo unde colegii lui nu găsesc soluții, dr. House descoperă în corpul pacienților săi sursa răului.

În articolul

5 secrete din culisele serialului ”Doctor House”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x