• MIERCURI, 27 DECEMBRIE 2017

  Ce ai face dacă o ghicitoare ți-ar spune că peste câteva luni vei avea ultima șansă la fericirie?

  Joi, 28 decembrie, de la ora 20.00, la Happy Channel veți afla ce decizie a luat o femeie de afaceri după ce o ghicitoare i-a prezis viitorul.

  ”Cu un inel se face primăvară”, este un filmul despre iubire, carieră, alegeri, speranțe. Este povestea unei femei care nu crede în cănicie... Consultantul de afaceri Caryn Briggs (Rachel Boston) este încă singură la 30 de ani, dar nu se grăbește să se căsătorească. Ea a fost întotdeauna sceptică în legătură cu mariajul, crezând că acest tip de angajament ar însemna să nu mai poaată avea o carieră de succes. Când a participat la un eveniment de strângere de fonduri cu prietenii Gregg (Chad Krowchuk) și Stephanie (Ali Liebert), ea este de acord să-și citească averea la o cabină de caritate, condusă de ghicitoarea Madame Rue (Stefanie Powers). Aceasta îi spune că va primi un inel, în primăvară, și că, dacă nu va accepta cererea în căsătorie, nu se va mai căsători niciodată și va rata, astfel, ultima ei șansă de a fi fericită alături de un bărbat.

  Distribuție: Rachel Boston, Kirby Morrow, Jesse Moss.

  COMENTARII

  ”În copilărie, visam să lucrez ca mâncător de junk food”. Acesta era visul tinerei actrițe din cel mai tare serial turcesc al momentului

  acum 1 ore

  Aste iubita personajului principal, o jurnalista deosebită si de o frumusete rapitoare. Este unul dintre personajele din ”Intrusul”, cel mai tare serial turcesc al momentului.

  WOW, e cu totul altă femeie! Iată cât de mult s-a schimbat Sarah Jessica Parker din copilărie și până acum

  acum 1 zile

  Acest colaj video ne arata cat de mult s-a schimbat protagonista serialului ”Totul despre sex”, din copilarie si pana in anul 2017.

  Keanu Reevs îl hipnotizează pe un adolescent care încă își suge degetul, deși are 17 ani

  acum 5 zile

  ”Cu degeteu’-n gură”, un film de excepție pe care îl veți putea urmări duminică, 14 decembrie, la ora 20.00, la Happy Channel.

  Nimic nu este imposibil! Asta poți afla din filmul „Cloud 9: Provocarea finală”, difuzat de Happy Channel

  acum 5 zile

  Ce se întâmplă între protagoniștii din filmul „Cloud 9: Provocarea finală”, aflați sâmbătă, de la 18.00, la Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »