• MIERCURI, 27 DECEMBRIE 2017

  Ce ai face dacă o ghicitoare ți-ar spune că peste câteva luni vei avea ultima șansă la fericirie?

  Joi, 28 decembrie, de la ora 20.00, la Happy Channel veți afla ce decizie a luat o femeie de afaceri după ce o ghicitoare i-a prezis viitorul.

  ”Cu un inel se face primăvară”, este un filmul despre iubire, carieră, alegeri, speranțe. Este povestea unei femei care nu crede în cănicie... Consultantul de afaceri Caryn Briggs (Rachel Boston) este încă singură la 30 de ani, dar nu se grăbește să se căsătorească. Ea a fost întotdeauna sceptică în legătură cu mariajul, crezând că acest tip de angajament ar însemna să nu mai poaată avea o carieră de succes. Când a participat la un eveniment de strângere de fonduri cu prietenii Gregg (Chad Krowchuk) și Stephanie (Ali Liebert), ea este de acord să-și citească averea la o cabină de caritate, condusă de ghicitoarea Madame Rue (Stefanie Powers). Aceasta îi spune că va primi un inel, în primăvară, și că, dacă nu va accepta cererea în căsătorie, nu se va mai căsători niciodată și va rata, astfel, ultima ei șansă de a fi fericită alături de un bărbat.

  Distribuție: Rachel Boston, Kirby Morrow, Jesse Moss.

  COMENTARII

  Trei filme de Crăciun recomandate de Criss și Vlad, pe care poți să le vezi la Happy Channel

  acum 2 zile

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emsiunii “CulTOUR”, invită telespectatorii să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă și le propun acestora trei filme, pe care nu trebuie să le rateze în această perioadă a anului.

  Sâmbătă, de la 18.00, Happy Channel vă invită să urmăriți filmul ”Căsătoriți de Crăciun”

  acum 2 zile

  Sâmbătă, de la 18.00, Happy Channel vă invită să urmăriți filmul ”Căsătoriți de Crăciun” (”A Christmas wedding date”).

  Ce este nevoită să facă o femeie disperată să ajungă să își cunoască viitorii socri

  acum 2 zile

  Ce este nevoită să facă o femeie disperată să ajungă să își cunoască viitorii socri? Aflați duminică, 16 decembrie, la Happy Channel, în filmul ”Escapada de Crăciun” (”A Christmas Detour”), difuzat de la ora 18.00.

  ”Un Crăciun pe drumuri”, o frumoasă poveste de iubire dintre doi oameni uniți de un câine simpatic foc

  acum 4 zile

  ”Un Crăciun pe drumuri” (”Holiday Road Trip”) este filmul pe care îl puteți urmări vineri seară, 14 decembrie, de la ora 18.00, la postul Happy Channel, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun. Filmul spune povestea a doi angajați ai unui...

  Joi, 13 decembrie, la Happy Channel te bucuri de DOUĂ ORI de serialul turcesc ”IFFET”

  acum 4 zile

  Joi, 13 decembrie, la postul de televiziune Happy Channel te vei bucura de o ”porție” DUBLĂ din serialul turcesc ”Iffet”. Și trebuie să țineți mintecă nu doar că vor fi două episoade, în loc de unul. Dar, la fel de impirtant este să fiți cu ochii pe Happy mai devreme ca de obicei. Mai exact, de la ora 15.30!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »