• MARTI, 08 IANUARIE 2019

  Cine este frumoasa Sena, soția lui Aras Bulut Iynemli, în serialul ”Legea familiei”

  În ”Legea familiei”, serial turcesc difuzat în premieră și în exclusivitate de postul Happy Channel, cel mai frumos cuplu este cel format din Sena (Dilan Cicek Deniz) și Yamaç (Aras Bulut Iynemli). Dacă pe actorul Aras Bulut happy-telespectatorii îl știu din ”Intrusul”, unul ditnre cele mai urmărite seriale turcești, ne-am gândit să v-o prezentăm pe Dilan Cicek Deniz, cea care o interpretează pe soția lui în ”Legea familiei”, serial difuzat de Happy Channel în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

  Dilan Cicek Deniz s-a născt la 28 februarie 1995, în Sivas (Turcia). Primele lecții de actorie le-a luat încă de pe vremea când era la școala gimnazială. La vârsta de 15 ani, când visa să intre în lumea scriitorilor, Dilan a publicat un volum de versuri. Însă, la 17 ani a decis că, totuși, actoria i se potrivește mai bine. S-a înscris la un concurs școlar și chiar a ieșit pe primul loc.

  Doi ani mai târziu, Dilan a devenit faimoasă în lumea întreagă pentru frumusețea ei. Ea a reprezentat Turcia la finala internațională a concursului de frumusețe Miss World 2014. Primul proiect important pe platourile de filmare a venit în 2015, când Dilan Cicek Deniz a jucat în "Tatle kycyk jalancelar", alături de o altă actriță superbă: Bensu Soral.

  Pe frumoasa Dilan Cicek Deniz o puteți urmări la Happy Channel în rolul Senei (soția lui Yamaç – interpretat de Aras Bulut Iynemli) în serialul ”Legea familiei”, difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00.

   DESPRE SERIALUL TURCESC ”LEGEA FAMILIEI”

  • La ediția din 2018 ”Best Actors Film Festival” actorii Aras Bulut Iynemli și Erkan Kolçak Köstendil au fost desemnați marii câștigători ai categoriei ”Best Actor of the Festival”.
  • Tot în 2018, serialul a fost ales ”Cel mai bun serial tv” la Ayakli Gazete TV Stars Awards.
  •  La Gala Pantene Golden Butterfly Awards, tot din 2018, serialul turcesc ”Legea familiei” a primit titlul ”Cel mai bun serial tv”.

  Çukur, un cartier periculos din Istanbul, este condus de clanul mafiot Koçovars. Idris Koçovars (interepretat de Ercan Kesal) este capul familiei și face orce, dar absolut orice pentru a-și apăra clanul și pe cei din cartier care i se supun. Idris are patru copii: Cumali, Kahraman, Selim și Yamaç (Aras Bulut Iynemli).

  Cumali este cel mai mare fiu al lui Idris, dar el se află în închisoare. Kahraman (Mustafa Ustundag) este cel care se ocupă de afacerile familiei. Selim (Oner Erkan) este o fire mai sensibilă, total nepotrivită pentru un clan mafiot, motiv pentru care el nu este implicat de familie în acțiunile sale. Yamaç (Aras Bulut Iynemli) este cel mai mic dintre băieți clanului Koçovars. Însă, el nu vrea să aibă de-a face cu familia sa. Din acest motiv, el a plecat de acasă. Pe timpul zilei lucrează ca și chimist, iar noaptea cântă în localuri. El și-a găsit jumătatea, pe Sena (Dilan Cicek Deniz), alături de care duce o viață normală. La scurt timp după ce s-au cunoscut, ei s-au mutat împreună și, la fel de repede, s-au căsătorit, la Paris.

  Puterea familiei Koçovars scade în momentul în care în cartier își face apariția Vartolu (Erkan Kilcaf Kostengil), eternul rival al clanului Koçovars. Vartolu vine cu o propunere îndăzneață către Idris: îi cere să îi predea controlul cartierului Çukur și, în schimb, săptămânal, familia Kocovars va primi un procent din taxele de protecție și veniturile încasate din vânzarea drogurilor în zonă, dar și din afacerile cu prostituția, jafuri, vânzările de arme. Cum familia Koçovars refuză afacerea, începe războiul pe viață și pe moarte între cele două clanuri. După ce unul dintre fiii săi este ucis, Idris Koçovars face infarct, iar starea lui de sănătate nu îi mai permite să conducă afacerea familiei cu aceeași mână forte.

  Familia este pe cale să piardă supremația și controlul cartierului. Ultima speranță a clanului Koçovars este Yamaç, pe care mama lui pleacă să îl anunțe de cele întâmplate și să îl aducă înapoi, acasă. Va accepta Yamaç să renunțe la viața sa și să revină fix la cea de care a încercat din răsputeri să fugă?

  Distribuție:

  • Aras Bulut Iynemli în rolul lui Yamaç Koçovali
  • Dilan Çiçek Deniz - Sena Koçovali
  • Ercan Kesal - Idris Koçovali
  • Perihan Savas - Sultan Koçovali
  • Erkan Kolçak Köstendil - Vartolu Saadettin
  • Öner Erkan - Selim
  • Riza Kocaoglu - Aliço
  • Kubilay Aka - Celasun
  • Ugur Yildiran - Kemal
  • Mustafa Kirantepe - Medet 49
  • Kadir Çermik - Emmi
  • Ertugrul Aytaç Usun - Meke
  • Cem Uslu - Metin
  • Boncuk Yilmaz - Saadet
  • Irem Altug - Ayse Koçovali
  • Ilayda Alisan - Aksin Koçovali
  • Ece Yasar - Karaca Koçovali

  COMENTARII

  Cum a ajuns actor Berk Atan, alias Selim din serialul turcesc ”Cennet”

  acum 20 ore

  Berk Atan (27 de ani), frumușelul care îl interpretează pe Selim, în serialul ”Cennet”, difuzat în exclusivitate la Happy Channel, a debutat în show biz ca model. În 2011 și 2012, Berk a primit titlul de ”Best model” al Turciei.

  Care a fost cel mai mare vis al lui Aras Bulut Iynemli, din “Legea familiei”. Iată ce a declarat el pentru Happy Channel

  acum 21 ore

  Înainte de a ajunge cunoscut, Aras Bulut Iynemli, din “Lega familiei”, visa la o cu totul altă meserie.

  Video | Ea este balerina din serialul ”Cennet”. Iat-o cât de grațios se mișcă

  acum 21 ore

  Happy Channel difuzează în premieră serial turcesc de succes: ”Cennet” (Titlul original: ”Cennet'in Gözyaşları”), de luni până vineri, de la ora 18.00.

  Sarp, din ”Femeie în înfruntarea destinului”, coleg cu fermecătoarea actriță Monica Bellucci

  acum 1 zile

  Caner Cindoruk face un rol de excepție în serialul ”Kadin” (”Femeie în înfruntarea destinului”), ce se difuzează la Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00. În acest serial, el îl interpretează pe Sarp, soțul lui Bahar.

  Cea de-a treia premieră a lunii ianuarie: “Cennet” se lansează, astăzi, la Happy Channel

  acum 1 zile

  “Cennet”, cea mai nouă producție turcească pe care Happy Channel o aduce în premieră și în exclusivitate în fața publicului român, se lansează astăzi de la ora 18.00. Serialul îi are în rolurile principale pe frumoasa actriță Almila...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »