Cine este Sabine Moussier, alias Macaria din telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”

Publicat pe 30.03.2018 la 11:06 Actualizat pe 30.03.2018 la 11:10

“Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” ("Que te Perdone Dios") este cea mai nouă producție Televisa, care se regăsește în grila postului de televiziune Happy Channel.

Sabine Moussier, alias Macaria din telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”, s-a născut la 12 iulie 1966, în Leverkusen, Germania. Mama actriței a decis să părăsească Germania pe când Sabine avea doar câțiva anișori. Au locuit o vreme în Mazatlán, dar, în perioada adolescenței, familia s-a stabilit în capitala Mexicului, unde Sabine a început să ia lecții de actorie la Centro de Educación Artística, ce aparține de Televisa. De altfel, Sabine Moussier este una dintre puținele actrițe care au contract exclusiv cu televiziunea mexicana Televisa.

Actrița și-a început cariera în 1999, în telenovela ”Morir dos veces”. Din 1996, a jucat în 15 telenovele și numeroase piese de teatru, apărând și în emisiunea Big Brother Vip din Mexic. A câștigat premiul ”Naranja del Festival de Viña del Mar”, în Chile, pentru ”Cea mai simpatică personalitate”.


Citește și ”12 nomonalizări la festivaluri dedicate producțiilor tv latino pentru serialul «Să te ierte Dumnezeu, nu eu»” și ”Lecție de stil cu protagonistul din «Să te ierte Dumnezeu, nu eu»


Despre serial

Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” ("Que te Perdone Dios") este cea mai nouă producție Televisa, care se regăsește în grila postului de televiziune Happy Channel. Serialul sud american îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai iubiți actori mexicani. Eric del Castillo, Sergio Goyri și Rebecca Jones fac parte din distribuția serialului pe care Happy Channel îl difuzează, în premieră și în exclusivitate, de luni până vineri, de la ora 16.00.

În telenovelă, Zuria Vega este Abigail, o tânără frumoasă care crește fără să-și cunoască adevăratele origini. La naștere, a fost separată de mama ei - Renata (Rebecca Jones) și a ajuns în grija servitoarei Macaria (Sabine Moussier), despre care Abigail știe că este mama ei. Iar depsre cea care i-a dat viață, Abigail știe că este nașa ei, asta pentru că bunicul ei nu a dorit ca lumea să știe că ea s-a născut dintr-o relație interzisă. Încă de mică, Abigail a fost îndrăgostită de Mateo (Mark Tacher). Acesta se căsătorește, însă, cu Diana (Altair Jarabo), dar își va da seama mai târziu că a făcut o mare greșeală și că adevărata lui mare dragoste este Abigail.

Fausto (Sergio Goyri), un bărbat ambițios și crud, s-a căsătorit cu Renata, în ciuda voinței ei, i-a transformat viața în calvar și a despărțit-o de cel pe care îl iubea.

Don Bruno (Eric del Castillo) este tatăl Renatei. El a fost cel care a încurajat căsătoria dintre fiica sa și Fausto. Macaria (Sabine Moussier), femeia care o crește pe Abigail, este îndrăgostită de Fausto și este hotărâtă să se răzbune pe Renata, pentru că aceasta s-a căsătorit cu bărbatul pe care ea îl iubește.

În articolul

Cine este Sabine Moussier, alias Macaria din telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x