Cel mai nou blockbuster turcesc de la Happy Channel vine cu surprize pentru fani. CONCURS: Fii un Insider și poți câștiga super premii!

Publicat pe 07.11.2017 la 14:32 Actualizat pe 07.11.2017 la 14:51

A spulberat audiențele în Turcia, iar acum poate fi urmărit în exclusivitate la Happy Channel! “Intrusul” (“Insider”), cel mai nou blockbuster turcesc intrat în grila postului tv, are parte de un concurs special organizat pentru fani.

Fii un #insider și poți câștiga super premii! Odată cu lansarea blockbusterului turcesc la Happy Channel, a fost demarat și un concurs pentru fanii producției, care îi aduce în fața publicului pe Çağatay Ulusoy și Aras Bulut Iynemli. Serialul “Intrusul” (“Insider”), difuzat de luni până joi, între orele 20.00-22.00, le-a pregătit fanilor un concurs desfășurat în perioada 4 noiembrie - 4 decembrie 2017.

Telespectatorii sunt invitații să intre în cea mai nouă poveste #happy și pot fi premiați cu boxe externe și smartwach-uri de ultimă generație. Cei care vor să se înscrie la concurs trebuie să acceseze tvhappy.ro/intrusul , iar acolo să încarce o poză reprezentativă în care apar alături de fratele sau sora lor, însoțită de cea mai frumoasă amintire pe care o au împreună. Pe 5 decembrie 2017, Criss și Vlad vor anunța câștigătorul. În total se vor oferi două premii (două boxe externe și două smartwach-uri), un premiu pentru persoana care s-a înscris la concurs, iar celălalt pentru fratele sau sora acesteia.

Serialul “Intrusul” (“Insider”) spune povestea a doi frați, Sarp și Umut, despărțiți în copilărie, care ajung de o parte și de alta a legii, și poate fi văzut de telespectatori în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel, de luni până joi, de la ora 20.00. Fii cu ochii pe Happy!

În articolul

Cel mai nou blockbuster turcesc de la Happy Channel vine cu surprize pentru fani. CONCURS: Fii un Insider și poți câștiga super premii!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x