Kara Tointon din ”Mr Selfridge” s-a DESPĂRȚIT de iubitul ei pentru că acesta NU AVEA... viză

Publicat pe 01.11.2016 la 12:12 Actualizat pe 01.11.2016 la 13:06

S-au iubit cu foc trei ani, apoi si-au spus adio.

Kara Tointon în serialul Mr Selfridge

Foto: ITV Studios

Kara Tointon, cea care, alături de soara ei, Hannah, interpretează rolul fiicelor lui Harry Selfridge în serialul fenomen ”Mr Selfridge”, a trăit o poveste de iubire interesantă. Dar și mai interesant a fost motivul pentru care Kara s-a despărțit de frumosul ei iubit, la trei ani de când a început povestea lor de iubire…

Kara Tointon l-a cunoscut pe dansatorul profesionist Artem Chigvintsev la o emisiune tv în cadrul căreia ei au trebuit să danseze. Pentru mai multe ediții la rând. Actrița a bănuit că partenerul ei de dans nu a fost ales întâmplător și i-a acuzat pe producători că au încercat să o cupleze cu el, având în vedere că, la momentul începerii emisiunii, niciunul dintre ei nu era implicat în vreo relație. Însă, după ce a tuna și fulgerat împotriva producătorilor emisiunii, inevitabilul s-a produs: cei doi s-au îndrăgostit.

Eram hotărâtă să nu pic în plasa producătorilor emisiunii. Dar mi-a fost imposibil să nu mă îndrăgostesc de Artem, când am stat zilnic atât de multe ore împreună și am avut ocazia să ne cunoaștem”, a declarat actrița la începutul anului 2011, când a decis că nu mai avea rost să își ascudă relația.

Emisiunea s-a terminat, iar simpaticul dansator a revenit în țara natală, unde avea mai multe oferte de lucru. Cum ochii care nu se văd se uită, relația la distanță dintre Kara și Artem a durat doar trei ani. El nu s-a putut muta în Anglia, căci a avut probleme cu viza, după cum s-a scris în presa britanică. Și, cum vizitele au fost tot mai rare, cei doi și-au spus adio.


Serialul ”Mr. Selfridge” va avea premiera în România, pe 6 noiembrie. De la 20:00 ai trei episoade din producția ce a cucerit milioane de telespectatori din Marea Britanie.

Serialul descrie, pe lângă povestea afacerii de succes, și viața de familie a controversatului om de afaceri Harry Selfridge. Așa aflăm despre mariajul destrămat, despre amantele și gustul pentru jocurile de noroc.
Din distribuție mai fac parte: Jeremy Piven (Harry Selfridge), Ron Cook (Mr. Crabb), Tom Goodman-Hill (Mr. Grove), Amy Beth Hayes (Kitty Hawkins), Amanda Abbington (Miss Mardle), Samuel West (Frank Edwards).

În articolul

Kara Tointon din ”Mr Selfridge” s-a DESPĂRȚIT de iubitul ei pentru că acesta NU AVEA... viză

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x