• MARTI, 26 DECEMBRIE 2017

  Logodnicul meu fals, povestea a doi oameni care decid să se căsătorească din cu totul alte motive decât din iubire

  Miercuri, 27 decembrie, de la ora 20.00, la postul Happy Channel vei afla cum se termină povestea a doi oameni care anunță că se căsătoresc, deși toată lumea știe că se urăsc. ”Logodnicul meu fals” este filmul pe care Happy Channel ți-l aduce miercuri, 27 decembrie de la ora 20.00, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun.

  Jennifer este o tânără independentă, care nu are niciun gând de relație serioasă, darămite de căsnicie! Ea este pusă în situația de a locui într-o casă goală, deoarece camionul cu toată mobila ei a fost furat și găsit gol. De cealaltă parte, Vince este un cuceritor înnăscuit, căruia nicio femei nu-i rezistă. Pe lângă talentul său de a cuceri femeile, el are și o… mare datorie la jocurile de noroc.
  Jennifer și Vince nu se suportă reciproc, însă, suprinzător, ei își anunță toți prietenii, familia și cunoscuții că au decis să se căsătorească. Motivul real este cu totul altul: vor să împartă cadourile pe care le primesc.

  Din distribuție: Melissa Joan Hart, Joey Lawrence, Jason MacDonald.

  COMENTARII

  ”În copilărie, visam să lucrez ca mâncător de junk food”. Acesta era visul tinerei actrițe din cel mai tare serial turcesc al momentului

  acum 1 ore

  Aste iubita personajului principal, o jurnalista deosebită si de o frumusete rapitoare. Este unul dintre personajele din ”Intrusul”, cel mai tare serial turcesc al momentului.

  WOW, e cu totul altă femeie! Iată cât de mult s-a schimbat Sarah Jessica Parker din copilărie și până acum

  acum 1 zile

  Acest colaj video ne arata cat de mult s-a schimbat protagonista serialului ”Totul despre sex”, din copilarie si pana in anul 2017.

  Keanu Reevs îl hipnotizează pe un adolescent care încă își suge degetul, deși are 17 ani

  acum 5 zile

  ”Cu degeteu’-n gură”, un film de excepție pe care îl veți putea urmări duminică, 14 decembrie, la ora 20.00, la Happy Channel.

  Nimic nu este imposibil! Asta poți afla din filmul „Cloud 9: Provocarea finală”, difuzat de Happy Channel

  acum 5 zile

  Ce se întâmplă între protagoniștii din filmul „Cloud 9: Provocarea finală”, aflați sâmbătă, de la 18.00, la Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »