”Mr. Selfridge”, serialul cu decoruri, costume și recuzită dintr-o ALTĂ LUME

Publicat pe 19.10.2016 la 14:42 Actualizat pe 19.10.2016 la 15:14

Serialul ”Mr. Selfridge” vine si in Romania, in premiera, in exclusivitate, la Happy Channel.

Serialul ”Mr. Selfridge” va fi difuzat, în PREMIERĂ în România, la Happy Channel. Povestea reală a lui Harry Selfridge, fondatorul magazinului Selfridge’s, vă va captiva nu doar grație dialogurilor și întâmplărilor.

Pe lângă un scenariu bine construit, serialul va fermeca și datorită decorurilor, costumelor și recuzitei de execepție. Rochii cu decolteuri înalte, multe dantele și broșe strălucitoare, umbrelele delicate, bastoane soficticate, pipe fel de fel, pălării Belle Epoque, cu pene, flori, funde și panglici.
Iată câteva imagini ce nu mai ai nevoie de nicio prezentare.

În curând, în exclusivitate pe Happy Channel, veți fi martorii unei povești captivante. ”Mr. Selfridge” va fi difuzat, în PREMIERĂ în România.

Născut în Ripon, Wisconsin, Harry Selfridge a început să muncească, livrând ziare. La doar 14 ani, el a abandonat școala și s-a angajat la o bancă din Jackson, Michigan. După ce a tot schimbat locuri de muncă, Selfridge a început să lucreze la Marshall Field, din Chicago, unde a stat pentru următorii 25 de ani. În 1890 s-a căsătorit cu Rose Buckingham.

Povestea din serialul ” Mr. Selfridge” începe în Londra anului 1928. La nouă ani după ce Harry Selfridge a devenit unul dintre cei mai bogați oameni din Marea Britanie. Îl veți vedea pe Harry cum aruncă în stânga și-n dreapta cu banii: petreceri, jocuri de noroc, femei. Serialul descrie, pe lângă povestea afacerii de succes, și viața de familie a personajului. Așa aflăm despre mariajul aproape destrămat, despre amantele și gustul pentru jocurile de noroc.

Jeremy Piven este cel care îl interpretează pe Harry Selfridge. Serialul a fost nominalizat, în 2013, la premiile Emmy, pentru coloana sonoră.
Din distribuție mai fac parte: Ron Cook (Mr. Crabb), Tom Goodman-Hill (Mr. Grove), Amy Beth Hayes (Kitty Hawkins), Amanda Abbington (Miss Mardle), Samuel West (Frank Edwards).

Fotografii: ITV Studios

În articolul

”Mr. Selfridge”, serialul cu decoruri, costume și recuzită dintr-o ALTĂ LUME

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x