Nu rata deznodământul poveștii! Serialul ”Cennet” ajunge la final

Publicat pe 01.04.2019 la 12:57 Actualizat pe 01.04.2019 la 17:53

Nu ratați deznodământul poveștii de iubire dintre Cennet și Selim, dar și ce se va întâmpla între Cennet, mama ei și sora ei vitregă. Miercuri, 3 aprilie, de la ora 18.00, ultimul episod din ”Cennet”, la postul Happy Channel.

De la începutul anului, v-au ținut cu sufletul la gură, ați trăit alături de ei emoția primului sărut, ați suspinat la fiecare lacrimă vărsată și ați suferit la fiecare piedică pusă în calea iubirii lor. Povestea dintre Cennet și Selim ajunge la final. Miercuri, 3 aprilie, de la ora 18.00, Happy Channel va difuza ultimul episod al serialului turcesc ”Cennet”, un episod special, ce va dura 90 de minute.

Nu ratați deznodământul poveștii de iubire dintre Cennet și Selim, dar și ce se va întâmpla între Cennet, mama ei și sora ei vitregă. Miercuri, 3 aprilie, de la ora 18.00, ultimul episod din ”Cennet”, la postul Happy Channel.

Despre ”Cennet”:

Serialul spune povestea tinerei Cennet (Almila Ada), o tânără frumoasă care a fost abandonată de mama ei, Cahide. Femeia a renunțat la propriul copil pentru că visează să se mărite cu un bărbat bogat, iar copilul… i-ar sta în cale. Își schimbă numele în Arzu (Esra Ronabar). Devine femeie de afaceri de succes. Ea mai aduce pe lume o fată, pe care o botează Melisa (Zehra Yılmaz). Bineînțeles, nu suflă o vorbă despre celălalt copil și despre trecutul ei adevărat.

Cennet este crescută de bunica ei, Mukaddes Yılmaz (Güler Ökten) și ajunge studentă la Arhitectură. Soarta face ca în aceeași clasă cu ea să fie și Melisa, sora ei. Însă, fetele nu știu de legătura asta dintre ele. Cele două devin prietene și, în ziua absolvirii facultății, Melisa îi face cunoștință lui Cennet cu iubitul ei, Selim Arisoy (Berk Atan), dar și cu mama ei, Arzu. Cennet și Selim s-au întâlnit prima oară, de fapt, înainte de ceremonia de absolvire, când bărbatul a fost la un pas de a o lovi cu mașina pe Cennet. Cei doi se plac de la prima vedere.

După absolvire, familia Melisei merge împreună cu cea a lui Selim la un restaurant. Aici, ei sunt serviți chiar Cennet, care lucra ca și chelneriță. Impresionată de colega Melisei, fiica sa oficială, Arzu îi oferă lui Cennet un loc de muncă la firma ei. Astfel, Cennet devine asistenta personală a lui Selim, spre disperarea Melisei, care observă pe zi ce trece apropierea dintre cei doi.

Invidioasă, Melisa i destăinuie mamei sale că Selim e posibil să se fi îndrăgostit de Cennet. După ce îi analizează pe cei doi, Arzu ajunge la concluzia că Melisa are dreptate, așa că se gândește să îi propună lui Cennet o schimbare. Doar că, atunci când se duce să îi propună acest lucru, Arzu face o descoperire șocantă. Observă că, pe umărul drept, Cennet are același semn din naștere pe care îl are și femeia. Astfel, ea își recunoaște fiica abandonată. Va încerca femeia să recupereze timpul petrecut departe de prima ei fiică? Nu, nicidecum, dimpotrivă, Arzu plănuiește s-o elimine pe Cennet, ca să nu afle nimeni adevărul despre cine a fost ea și ce a făcut.

Distribuția:

• Esra Ronabar în rolul Arzu Soyer
• Berk Atan - Selim Arısoy
• Almila Ada - Cennet Yılmaz
• Yusuf Akgün - Orhan Soyer
• Zehra Yılmaz - Melisa Soyer
• Şencan Güleryüz - Cengiz Arısoy
• Hazım Körmükçü - Mahir Soyer
• Ebru Nil Aydın - Sema Soyer
• Süeda Çil - Suna Gürsu
• Çiçek Acar - Nilgün Arısoy
• Oktay Çubuk - Ömer Gürsu
• Güler Ökten - Mukaddes Yılmaz

În articolul

Nu rata deznodământul poveștii! Serialul ”Cennet” ajunge la final

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x