Protagonistul din Downton Abbey, confundat cu actorul Colin Firth și cu majordomul Prințesei Diana

Publicat pe 18.11.2019 la 14:41 Actualizat pe 21.11.2019 la 17:18

Protagonistul serialului ”Downton Abbey”, difuzat de Happy Channel în fiecare weekend, a mărturisit că se amuză teribil de fiecare dată când este confundat pe stradă.

Protagonistul serialului ”Downton Abbey”, difuzat de Happy Channel în fiecare weekend, a mărturisit că se amuză teribil de fiecare dată când este confundat pe stradă.

Hugh Bonneville (care îl interpretează pe Robert Crawley, Conte de Grantham - capul familiei Crawley) a mărturisit că i s-a întâmplat de nenumărate ori să fie confundat cu un alt actor celebru: Colin Firth. Însă, au fost situații în care i s-a spus și Paul Burrell, care este nimeni altul decât majordomul și biograful regretatei Prințese Diana.

Pe Hugh Bonneville îl puteți urmări la Happy Channel, în serialul „Downton Abbey”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

Creat de Julian Fellowes, serialul ”Downton Abbey” prezintă viața unei familii de nobili britanici de la începutul secolului XX și relațiile lor servitorii care trudesc în uimitorul conac din Yorkshire. Costurile de producție pentru un singur episod au fost, în medie, de un milion de lire!

Despre “Downton Abbey” se spune că este unul dintre cele mai de succes seriale tv britanice şi unul dintre cele mai urmărite din întreaga lume. Capodoperă cinematografică, serialul britani a fost distinsă cu trei Globuri de Aur, 15 premii Emmy, dar şi cu numeroase alte premii ale industriei cinematografice. Pe lângă aceste premii, serialul se mai poate mândri cu o performanță: primul sezon a fost omologat de Cartea Recordurilor drept showul TV cu cele mai multe recenzii pozitive in 2011, după ce a obținut o nota 92 (din 100) pe celebrul site Metacritic.

Happy Channel difuzează serialul ”Downton Abbey” în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00, câte două epizoade pe zi.

În articolul

Protagonistul din Downton Abbey, confundat cu actorul Colin Firth și cu majordomul Prințesei Diana

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x