S-a făcut roșcată special pentru rolul ei din ”Poldark”. Motivul?

Publicat pe 11.05.2018 la 13:04 Actualizat pe 18.05.2018 la 10:34

“Poldark” – o poveste de epocă, din care nu lipsesc provocări și conflicte între cei săraci și cei bogați, iubirea și lupta pentru supraviețuire, va fi difuzat la Happy Channel în fiecare duminică de la ora 20.00.

Serialul ”Poldark”, difuzat în România de postul Happy Channel, a primit 27 nominalizări și alte 7 premii la festivalurile de film. Special pentru rolul ei din acest serial, actrița Eleanor May Tomlinson a trecut printr-o schimbare majoră. Blondă natural, Eleanor a declarat că s-a vopsit roșcată pentru că, spune ea, această culoare o reprezintă mai bine pe Demelza Poldark, personajul interpretat de ea în ”Poldark”.

Mă simt atât de încrezătoare în mine cu părul roșcat! Am fost blondă, brunetă, dar, în cele din urmă, cu părul roșcat mă simt mai bine în pielea mea. Clar voi păstra această culoare, nici nu am de gând să revin la blond”, a declarat actrița la începutul filmărilor pentru ”Poldark”.

Serialul ”Poldark” (difuzat de Happy Channel duminica, de la ora 20.00) s-a bucurat de un succes uriaș în Marea Britanie. Conform statisticilor, el a fost urmărit, în medie, de 8,8 milioane de telespectatori! Rolul principal din serialul ”Poldark” i-a adus lui Aidan Turner numeroane nominalizări și premii. Din cele 11 nominalizări pentru rolul lui Ross Poldark, Aidan Turner a obținut șase premii.

Iată care sunt premiile adjudecate de protagonistul serialului ”Poldark”, difuzat de postul Happy Channel în fiecare duminică, de la ora 20.00:

În martie 2015 a fost lansat la BBC, iar din 22 aprilie, “Poldark” poate fi urmărit la postul de televiziune Happy Channel. Serialul, care are la bază celebrele romane ale lui Winston Graham, s-a bucurat din plin de atenția publicului, fiind difuzat în Marea Britanie, Noua Zeelandă, Norvegia, Finlanda, Suedia, Japonia, dar și în alte zone ale lumii.


“Poldark” este în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel.


Acțiunea serialului este plasată în secolul XVIII. Aidan Turner joacă rolul principal, el este Ross Poldark, un ofițer al armatei Marii Britanii, care se întoarce acasă, în Cornwall, după Războiul American de Independență (1775-1783). Se trezește într-o lume total schimbată față de cea pe care o lăsase în momentul în care a plecat, fiind crezut mort de rude și apropiați. Elizabeth Warleggan (interpretată de Heida Reed), marea lui iubire, urmează să se căsătorească cu vărul lui. Își găsește tatăl mort, care nu i-a lăsat moștenire mai nimic, în afară de o mină părăsită. Ross este nevoit să lupte pentru a-și construi o nouă viață, din care inamicii nu lipsesc . El întâlnește dragostea și speranța atunci când se așteaptă cel mai puțin. O cunoaște pe Demelza (Eleanor Tomlinson), pe care o ia la el în casă pentru a se ocupa de bucătărie, dar în timp, relația lor ajunge la un alt nivel.

“Poldark” – o poveste de epocă, din care nu lipsesc provocări și conflicte între cei săraci și cei bogați, iubirea și lupta pentru supraviețuire, va fi difuzat la Happy Channel în fiecare duminică de la ora 20.00.

În articolul

S-a făcut roșcată special pentru rolul ei din ”Poldark”. Motivul?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x