Actorii turci care au slăbit spectaculos. Puțini îi mai recunosc acum după ce au topit kilogramele. Cum arătau înainte

Publicat pe 11.03.2024 la 12:08 Actualizat pe 11.03.2024 la 18:43

Acum toată lumea îi laudă pentru formele perfecte, însă puțini știu că acești 12 actori au fost cândva supraponderali. Iată cum arătau atunci.

Acum toată lumea îi laudă pentru formele perfecte, însă puțini știu că acești 12 actori au fost cândva supraponderali. Iată cum arătau atunci.

Profimediaimages.ro

Au reușit să își modeleze trupurile cu ajutorul dietelor, al operațiilor și intervențiilor estetice, însă puțini își amintesc de ei înainte de schimbările acestea. Iată ce actori au fost supraponderali și cum arătau la vremea aceea:

12 actori turci care au slăbit spectaculos. Puțini îi mai recunosc acum după ce topit kilogramele. Cum arătau înainte

Uraz Kaygılaroğlu, Gupse Özay, Hazal Kaya, Akın Akınözü, Çağatay Ulusoy, Ezgi Mola, Hande Erçel sunt câțiva dintre actorii care au reușit să slăbească spectaculos. Iată cum arătau înainte de schimbarea radicală.

Uraz Kaygılaroğlu

În 2011, Uraz Kaygılaroğlu a interpretat personajul Canburger în ”Pis Yedili”. Era supraponderal la acea vreme. De atunci, a slăbit spectaculos. Spune că nu a fost supus unei operații medicale, ci a ținut o dietă.

”Am slăbit cu ajutorul dietei. Într-o zi, în timp ce mă îmbrăcam, verișoara mea mi-a spus: ”Apleacă-te și uită-te la burta ta”. Deși am fost jignit din cauza greutății, acel cuvânt m-a durut foarte tare. Apoi am început să nu mai mănânc și am slăbit 15-20 de kilograme”.

Citește și: Schimbare de look pentru Alperen Duymaz. Imaginile cu care și-a entuziasmat fanele. Cum arată acum actorul

Dar rezultatele întârziau să apară, așa că a început iar să mănânce. ”Mama mea era foarte îngrijorată în privința sănătății mele și mi-a spus: ”Se aud zgomote ciudate din patul tău în timp ce dormi. Slăbește, vei muri. Când m-am întors acasă, mama a văzut lista și nu m-a crezut, spunând că lista asta nu poate fi dată de un dietetician, sunt prea multe alimente aici. Așa a început procesul meu de dietă, care a durat 2 ani. Am scăzut de la 120 kilograme la 76 kilograme”, a mai spus el.

Esin Gündoğdu

Esin Gündoğdu, care a cucerit publicul cu personajele cărora le-a dat viață în serialele ”Așk Yeniden” și ”Yeni Gelin”, a devenit unul dintre cele mai populare nume de pe ecrane. Simpatica actriță a slăbit 72 de kilograme și s-a transformat într-o persoană complet diferită.

În urmă cu 5 ani, vedeta a slăbit 72 de kilograme doar cu ajutorul dietei și spune că nu a suferit nicio intervenție chirurgicală în acest sens.

Pentru că se simțea deprimată, a început iar să se îngrașe, așa că a decis să se opereze. Astfel, în 2022, ea a făcut un bypass gastric.

Gupse Özay

În 2014, în filmul ”Deliha”, Gupse Özay avea cu 15 kilograme mai mult decât cântărește în prezent. Ea a reușit să slăbească 21 de kilograme în doi ani. Nu a durat mult și actrița a pus iar 23 de kilograme în doar două luni pentru a putea juca în ”Deliha 2”.

Fluctuațiile de greutate nu au rămas fără sechele, căci actrița a fost nevoită să urmeze un tratament doar câteva luni mai târziu.

Citește și: Thalía, ironizată în mediul online din cauza felului în care a editat ultimele imagini cu ea. Ce ”gafă” a făcut vedeta

Hazal Kaya

Hazal Kaya s-a îngrășat din cauza diabetului la vârsta de 22 de ani. A putut să slăbească 11 kilograme în doar două luni jumătate.

Cum a reușit? A ținut un tratament pentru a își ține boala sub control și a făcut sport pentru o oră și jumătate pe zi. Pentru a reuși mai repede, chiar a inclus dansul în rutina sa de zi cu zi.

Akın Akınözü

Akın Akınözü a făcut senzație cu serialul ”Hercai”. El a explicat într-un interviu că a fost supraponderal în trecut și a slăbit 50 de kilograme.

"Nu supraviețuiește nici cea mai puternică specie, nici cea mai inteligentă. Cea care supraviețuiește este cea care se poate adapta cel mai bine la schimbare. Am descoperit pentru prima dată puterea schimbării când am scăzut de la 120 de kilograme la 70 de kilograme", a povestit actorul.

Çağatay Ulusoy

Actorul susține că a fost supraponderal pentru o vreme. A reușit să slăbească 50 de kilograme. Starul a avut probleme cu greutatea corporală în adolescență, când ajunsese la 120 de kilograme.

Citește și: Marcela Posada a slăbit 14 kilograme! Cum arată actrița din ”Betty cea urâtă” la 53 de ani, după schimbarea drastică

Hande Erçel

Hande Erçel nu a fost întotdeauna ca trasă prin inel. În primii săi ani de actorie, actrița tot mai avea câteva kilograme în plus. A reușit însă să slăbească într-un timp record. Secretul ei a constat în trei ședinte de Pilates și a renunțat la carbohidrați.

Iată cum arătau înainte să slăbească spectaculos actorii tăi îndrăgiți:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Actorii turci care au slăbit spectaculos. Puțini îi mai recunosc acum după ce au topit kilogramele. Cum arătau înainte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x