Schimbare de look pentru Alperen Duymaz. Imaginile cu care și-a entuziasmat fanele. Cum arată acum actorul

Publicat pe 08.03.2024 la 22:42 Actualizat pe 08.03.2024 la 23:06

Alperen Duymaz nu este doar unul dintre cei mai talentați actori turci, ci și unul dintre cei mai chipeși. Recent a adoptat un look de bad boy și a impresionat internetul.

Alperen Duymaz a uimit cu ultima apariție. Actorul, care a bifat mai mult schimbări de look în ultimii ani și care a avut inclusiv părul lung, a ales să adopte un stil modern.

Schimbare de look pentru Alperen Duymaz. Imaginile cu care și-a entuziasmat fanele. Cum arată acum actorul

Alperen Duymaz a cucerit publicul cu performanțele sale în seriale precum ”Bodrum Masalı”, ”Son Yaz”, ”Tatlı Küçük Yalancılar”, ”EGO”, ”Çarpıșma” și ”Zemheri”.

Duymaz, care este foarte discret în ceea ce privește viața sa privată, este în prezent căsătorit cu iubita sa din copilărie, Kübra Kelkit.

Cu toate acestea, el nu ezită să discute despre provocările în carieră și își tine fanii la curent cu schimbările de look pe care și le face. După ce a renunțat la plete, a decis să-și lase părul ușor buclat să-i încadreze chipul.

Citește și: Bărbatul pentru care Lety Calderón a fost renegată de familie. Pentru ce star, cu 27 de ani mai în vârstă, a plecat de acasă

Însă, în cea mai recentă imagine, Alperen a adoptat un look de bad boy, care a fost foarte apreciat. Chipeșul actor și-a coafat părul, ridicându-l și dându-i un aspect ușor neglijent.

A completat apariția cu un pulover gri și o geacă neagră din piele, cu inserții albe ce au șiret. Pe degete, starul poartă mai multe inele, iar la încheietură o brățară.

În secțiunea de comentarii, femeile l-au complimentat pe Duymaz. Una dintre ele i-a scris: ”Știu că ești însurat...”, dând de înțeles că ar dori să-i ia oricând locul frumoasei Kübra Kelkit.

Altcineva a admis faptul că nimeni nu poate nega că actorul arată impecabil în pozele de la ședința foto.

”Cred că tipul ăsta e wow. Nu credeți?”, a scris o doamnă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Kate del Castillo se alătură unui proiect de succes. În ce serial poate fi văzută actrița și ce spune despre personajul ei ”malefic”

Ce studii are actorul Alperen Duymaz

Alperen Duymaz s-a născut pe 3 noiembrie 1992 în Ankara. Actorul a studiat în cadrul Universității din Ankara, departamentul de teatru.

Primul său proiect profesional a fost în 2015 în serialul „Tatlı Küçük Yalancılar”, un remake al ”Pretty little liars”.

Actorul a reușit să câștige recunoaștere internațională după drama “Valurile vieții” în 2016. A apărut și în filmul Direniş Karatay, în 2018 cu rolul Kutay.

Alperen Duymaz nu a fost pasionat doar de actorie, ci și de modeling, fizicul său făcându-l potrivit pentru a activa în acest domeniu.

Starul are 1.83 cm înălțime și 74 de kg. În timpul liceului a primit mai multe oferte pentru a lucra ca model. Astfel, și-a început cariera de model în Ankara și a jucat în mai multe reclame difuzate pretutindeni.

Citește și: Maite Perroni, pe coperta unei reviste importante. Cum arată și ce mai face actrița din ”Rebelde” după ce a devenit mamă

În articolul

Schimbare de look pentru Alperen Duymaz. Imaginile cu care și-a entuziasmat fanele. Cum arată acum actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x