Alfonso Herrera evită să vorbească despre succesul artiștilor RBD. Cum le-a răspuns actorul jurnaliștilor la întrebările legate de foștii colegi

Publicat pe 12.12.2023 la 10:20 Actualizat pe 12.12.2023 la 11:31

În cel mai recent interviu oferit jurnaliștilor, fostul artist RBD a evitat să vorbească despre succesul celor cu care a fost coleg la începutul carierei sale.

Alfonso Herrera poartă o bluză neagră cu mâneci lungi și vorbește la microfon

Alfonso Herrera se află în cadrul unei întâlniri cu fanii pentru producția "Rebel Moon: Part One - A Child of Fire". 4 decembrie 2023

Profimedia Images

Actorul a ținut să ignore și de această dată întrebările presei ce s-au îndreptat către foștii colegi din RBD. Toată lumea se întreabă acum dacă actorul va participa în cadrul ultimului concert de pe stadionul Azteca.

Alfonso Herrera evită să vorbească despre succesul artiștilor RBD

Fostul membru RBD a oferit un interviu jurnaliștilor de la “Venga la alegría”, acolo unde a vorbit despre concertele pe care le-au oferit artiștii pe cele mai mari scene de-a lungul anului 2023, arată tvnotas.com.mx. Reamintim faptul că în acest an, formația a programat mai multe reprezentații în America. Fără îndoială, marele absent a fost și este în continuare Alfonso Herrera.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta i-a asigurat pe toți încă de la început că prioritatea sa profesională în acest moment este cariera de actor. De asemenea, a glumit atunci când a vorbit întrebat dacă va asista la ultimul concert al artiștilor ce va avea loc pe stadionul Azteca.

Citește și: Alfonso Herrera arată pentru prima oară chipul unuia dintre copii. Ce fotografii a publicat actorul în mediul online

“Dacă o să merg la Azteca?, uite, azi joacă Los Pumas și adevărul e că dacă totul iese bine înseamnă că vor ajunge ca meciul final să-l joace pe stadionul Azteca. Poate o să merg să celebrez un campionat al lor.”, a spus actorul din Ozark. Cel cunoscut drept Poncho a subliniat că relația sa cu jurnaliștii nu s-a schimbat, chiar dacă de fiecare dată aceștia țin să-i adreseze întrebări legate de foștii colegi din RBD.

“Responsabilitatea sau munca lor este să întrebe, eu voi fi aici pentru a răspunde, așa cum facem noi, asta rămâne responsabilitatea noastră.”, a menționat Poncho. În ceea ce privește cariera sa, Alfonso Herrera va continua să-și promoveze munca. Acesta s-a implicat în filmul pentru copii “Patos”, acolo unde i se poate auzi vocea, alături de Fernanda Castillo.

Alfonso Herrera și Fernanda Castillo se pot auzi în filmul animat Patos ( Marea migrație)

Actorii deja cunoscuți în lumea cinematografiei sunt vocile a două personaje din îndrăgitul film animat Patos – tradus în România ca Marea Migrație. Filmul vorbește despre călătoria unei familii de rațe care se plictisește să trăiască în aceeași zonă și care dorește o nouă schimbare, un nou destin.

Citește și: Alfonso Herrera surprinde cu hobby-urile pe care le are. Ce joc fabulos îl încântă pe artist acasă

După o perioadă, Alfonso Herrera revine în lumea dublajelor animate. El este Papa Mack în noua producție a celor de la Ilumination, studioul de animație care a creat și Minions sau Super Mario. Acesta a debutat cu dublaje în anul 2008, atunci când și-a lăsat auzită vocea în “igor”. Printre filmele unde mai poate fi auzit se numără El Lorax, Los Croods, Minions sau Caballeros del Zodiaco, arată eluniversal.com.mx.

Pe contul personal de instagram are peste 4 milioane de fani, dar a și postat până acum peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt de pe coperților unor reviste importante, dar și grație promovării noii pelicule.

Născut pe 28 august 1983 în Mexic, Alfonso Herrera este unul dintre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual. Clase 406 a fost telenovela de debut, urmată de Rebelde. Aceasta din urmă a reprezentat succesul care l-a făcut cunoscut în lumea întreagă. În prezent nu mai face parte din trupa RBD.

În articolul

Alfonso Herrera evită să vorbească despre succesul artiștilor RBD. Cum le-a răspuns actorul jurnaliștilor la întrebările legate de foștii colegi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x