Alfonso Herrera dezvăluie că ar putea participa într-unul dintre concertele RBD din cadrul turneului Soy Rebelde. Ce a declarat în cel mai recent interviu

Publicat pe 13.09.2023 la 09:42 Actualizat pe 13.09.2023 la 10:39

Alfonso Herrera s-a aflat pe scena Premiilor Ariel, acolo unde a vorbit despre posibilitatea de a participa în cadrul unuia dintre concertele RBD din cadrul turneului Soy Rebelde. Ce a declarat actorul.

Alfonso Herrera poartă un costum negru și zâmbește pe covorul roșu

Alfonso Herrera dezvăluie că ar putea participa într-unul dintre concertele RBD din cadrul turneului Soy Rebelde

Getty Images

Cu toate că a luat decizia de a nu participa în cadrul turneului Soy Rebelde, Alfonso Herrera a făcut parte din celebra telenovelă și din grupul RBD între 2004 și 2006. În prezent se dedică exclusiv carierei de actor, așa cum a menționat în toate interviurile pe care le-a oferit.

Alfonso Herrera dezvăluie că ar putea participa într-unul dintre concertele RBD din cadrul turneului Soy Rebelde

Fostul membru RBD a participat recent în cadrul Premiilor Ariel, premii oferite de Academia de Film a Mexicului. Sunt oferite anual, începând din 1947. În fața jurnaliștilor a reacționat prompt asupra succesului pe care foștii săi colegi de trupă îl au în cadrul turneului Soy Rebelde. Până în prezent au susținut concerte cu casa închisă în SUA, Columbia, Brazilia și Mexic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alfonso Herrera a menționat încă de la început că nu va mai lua parte la alte concerte susținute de RBD, dat fiind faptul că nu a ținut niciodată să urce pe scenă în calitate de interpret.

“E un succes enorm, va continua să fie și asta este ceva ce mă bucură și mă umple de bucurie. Și fanii din Mexic, SUA, Brazilia și America de Sud sunt la fel de bucuroși. Sunt foarte fericită și mândră de faptul că totul merge fantastic.”, a menționat Alfonso Herrera, arată tvnotas.com.mx. Jurnaliștii au continuat să întrebe dacă fostul membru RBD va participa în cadrul unuia dintre concerte.

Citește și: Un fan a lovit-o pe Anahi în față cu un obiect în timpul concertului RBD | VIDEO. Ce a făcut în acel moment

“Muncesc, dar dacă mă vor invita o să iau în considerare.”, a spus acesta. În final a vorbit și despre polemica în care a fost implicat fostul său coleg de scenă, Christian Chávez. În cadrul uneia dintre reprezentații, artistul a purtat un costum roz de cowboy.

“Intuiesc că tot ceea ce fac ei o fac din dragoste, cu iubire și cu dorința de a se conecta într-o manieră simplă și unică cu publicul.”, a concluzionat.

Ultimul concert din turneul RBD va fi înregistrat pentru a fi transmis pe platformele digitale

RBD s-a reîntors pe scenă într-o manieră neașteptată. Grupul mexican a readus nostalgia în inima fanilor din lumea întreagă și cei mai mulți sunt nerăbdători să-i vadă pentru ultima oară în această formulă.

Citește și: Alfonso Herrera vorbește pentru prima oară despre dramele psihologice suferite în perioada RBD. Ce moment l-a marcat pentru totdeauna

Ultimul concert din cadrul Soy Rebelde Tour va avea lor în Mexic pe stadionul Azteca. Va fi momentul în care artiștii vor fi înregistrați pentru ca momentul să fie ulterior transmis pe platformele digitale. Cei cinci artiști performează în total în cadrul a 44 de concerte. Se așteaptă să fie descoperite secrete și scandaluri ce au înconjurat de-al ungul timpului grupul RBD.

Grupul a susținut două concerte cu casa închisă la Chicago pe 7 și 8 septembrie. A urmat un concert în Denver pe 10 septembrie și un altul în Phoenix pe 12 septembrie. Cel de-al doilea concert din Phoenix are loc astăzi, 13 septembrie, urmat de un altul pe 14 septembrie în Las Vegas.

“Să vă vedem după atâția ani este impresionant.”, a declarat Dulce María în fața fanilor înainte de a începe concertul propriu zis în Chicago. De asemenea, Maite Perroni s-a arătat la fel de emotivă și a dezvăluit că “RBD niciodată nu a plecat.”

În articolul

Alfonso Herrera dezvăluie că ar putea participa într-unul dintre concertele RBD din cadrul turneului Soy Rebelde. Ce a declarat în cel mai recent interviu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x