Alina Boz surprinde cu o fotografie romantică alături de partenerul Umut Evirgen. Vedeta din Furtună pe Bosfor nu se mai ascunde

Publicat pe 08.12.2023 la 20:14 Actualizat pe 08.12.2023 la 20:14

Alina Boz a publicat o fotografie romantică alături de noul partener. Umut Evirgen este bărbatul care i-a furat inima vedetei.

Alina Boz poartă o rochie deschisă la culoare și are părul lung, desprins

Alina Boz surprinde cu o fotografie romantică alături de partenerul Umut Evirgen

Happy Channel

Alina Boz formează în prezent un cuplu cu Umut Evirgen. Cei doi nu se mai ascund și dovedesc faptul că legătura lor este puternică prin postările din mediul online.

Alina Boz surprinde cu o fotografie romantică alături de partenerul Umut Evirgen

Vedeta din Furtună pe Bosfor a format un cuplu cu Mithat Can Özer timp de 4 ani. Cu toate că și-au trăit relația departe de ochii celor curioși, în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate ale vieții. Nu a trecut însă multă vreme și Alina Boz a fost surprinsă la brațul lui Umut Evirgen, regizorul care a avut relații amoroase cu mai multe actrițe de-a lungul timpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fără să aibă vreun impact asupra relației sale, Alina Boz a decis să publice dovada iubirii sale pe pagina personală de Instagram. Are peste 4 milioane de fani ce o urmăresc din toată lumea, dar și peste 70 de postări publice până în prezent.

Citește și: Totul despre serialul "O poveste cu zâne" cu Alina Boz în rol principal. Detalii despre îndrăgita producție turcească

Cunoscută drept o persoană discretă în ceea ce privește viața sa personală, de data aceasta Alina Boz a luat o altfel de atitudine pe rețelele sociale. Și-a petrecut vacanța în Grecia, alături de partenerul său și un grup de prieteni, iar ipostazele romantice au continuat să apară. Cât despre Umut Evirgen, acesta a format un cuplu cu Tuba Büyüküstün , Melisa Şenolsun , Serenay Sarıkaya, fiind printre vedetele cărora le-a furat inima.

Alina Boz apare împreună cu Umut Evirgen zâmbind, amândoi fiind la fel de fericiți. Acesta din urmă s-a născut pe 26 februarie 1990 în Turcia Are peste 60 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde deja a publicat o fotografie de cuplu cu Alina Boz. A publicat până în prezent peste o mie de postări. Născută în Rusia, a reușit să devină faimoasă în Turcia datorită serialelor în care a jucat de-a lungul timpului rolul de protagonistă. Printre acestea se numără Ține-mă de mână și Furtună pe Bosfor.

Evenimentul care deranjat-o pe Alina Boz într-un aeroport din Turcia

Este pentru prima oară când vedeta din Furtună pe Bosfor este prezentă în cadrul unui astfel de incident. Umut Evirgen a reușit să se facă cunoscut mai ales datorită proiectelor profesionale și relațiilor amoroase pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Citește și: Alina Boz din Furtună pe Bosfor s-a lăsat fotografiată în piscină îmbrăcată într-o rochie neagră. Vedeta s-a scufundat cu ochelari de soare și perle

Cei doi și-au petrecut vacanța în Grecia, locație pe care au ales-o pentru a se bucura de momentele relaxante. Se pare că în avion, o tânără a ținut să facă schimb de locuri cu vedeta din Turcia, iar acest lucru pare să o fi supărat.

Alina Boz trăiește în Turcia de la vârsta de 7 ani și de-a lungul timpului a studiat pentru a deveni însoțitoare de zbor. La doar 15 zile de la despărțirea de Mithat Can Özer, aceasta și-a găsit din nou dragostea în brațele altui bărbat. A studiat teatru în cadrul Kadir Has University, A performat în cadrul Barış Manço Cultural Center timp de 7 ani. Printre producțiile de succes în care a jucat se numără Love 101, acolo unde a interpretat personajul Eda. În 2021 a jucat în Păzește-mă de mine.

În articolul

Alina Boz surprinde cu o fotografie romantică alături de partenerul Umut Evirgen. Vedeta din Furtună pe Bosfor nu se mai ascunde

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x