Alina Boz din Furtună pe Bosfor s-a lăsat fotografiată în piscină îmbrăcată într-o rochie neagră. Vedeta s-a scufundat cu ochelari de soare și perle

Publicat pe 08.01.2024 la 10:30 Actualizat pe 08.01.2024 la 10:25

Alina Boz și-a demonstrat încă o dată creativitatea cu o fotografie realizată în piscină. Vedeta a purtat o rochie neagră, ochelari de soare și colier alb.

Alina Boz poartă un sacou roz, părul desprins și zâmbește

Alina Boz din Furtună pe Bosfor s-a lăsat fotografiată în piscină îmbrăcată într-o rochie neagră

Happy Channel

Alina Boz este una dintre cele mai apreciat vedete din Turcia la momentul actual. Pe lângă milioane de fani ce o urmăresc pe micile ecrane, reușește de fiecare dată să aducă mai mulți prieteni virtuali și în mediul online.

Alina Boz din Furtună pe Bosfor s-a lăsat fotografiată în piscină îmbrăcată într-o rochie neagră

Are peste 4 milioane de internauți ce o urmăresc pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o găsesc într-o piscină, însă nu în costum de baie. Pentru această ședință alături de profesioniști, vedeta a îmbrăcat o rochie neagră, ochelari de soare de aceeași culoare și colier alb.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Iubesc acel zâmbet”, “Zâna apelor”, “Uite, vine sirena mea”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. A primit peste 500 de comentarii și 50 de mii de aprecieri. Nu este pentru prima oară când Alina Boz reușește să acapareze prin creativitate.

După o relație de iubire cu Mithat Can Özer timp de 4 ani, vedeta din Furtună pe Bosfor a trecut la etapa următoare la scurtă vreme după despărțire. Acum formează un cuplu cu Umut Evirgen. Născută pe 14 iunie 1998 în Moscova, a copilărit în Turcia datorită locului de muncă al tatălui său.

Cât despre noul său partener, se spune că a avut relații cu mai multe actrițe din Turcia. Potrivit publicațiilor de scandal din Turcia, Umut Evirgen a punctat că de această dată experimenteaz[ ceva total diferit și serios. Nu există însă nicio declarație oficială, așa că fanii se întreabă în mediul online care este de fapt adevărul.

Se află pe platourile de filmare încă din 2016, cunoscută ca una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. A cunoscut popularitate în serialul Furtună pe Bosfor și Ține-mă de mână, însă nu sunt singurele producții în care a reușit să-și construiască o reputație de invidiat.

Alina Boz, de la actriță la organizatoare de nunți

O poveste cu zâne este proiectul care a reușit să o aducă din nou în fața fanilor. A decis să-și extindă creativitatea și în plan personal. Și-a ajutat prietenii cu organizarea nunții.

“Este o nouă experiență pentru mine de asemenea. Mi-am petrecut întreaga zi ajutându-mi prietenii. Sunt foarte fericită pentru ei, sunt emoționată, urmează să plâng. Suntem prieteni din copilărie.”, a declarat Alina Boz.

“Dacă visezi, ești deja câștigător. Mai ales dacă există oameni care te susțin și cred în tine, nu este niciun obstacol pe care să nu-l poți depăși. Filmul nostru spune exact acest lucru. Este o poveste ce le va aduce un zâmbet pe buze fanilor și le va oferi speranță.”, a declarat Alina Boz, protagonista serialului “Furtună pe Bosfor”. Atunci când nu se află pe platourile de filmare își petrece timp de calitate alături de cei dragi, prieteni sau familie. Și-a demonstrat pasiunea pentru modă și demonstrează cu prisosință acest lucru de fiecare dată când apare pe internet.

În articolul

Alina Boz din Furtună pe Bosfor s-a lăsat fotografiată în piscină îmbrăcată într-o rochie neagră. Vedeta s-a scufundat cu ochelari de soare și perle

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x