Burak Deniz, Serenay Sarıkaya și Mert Ramazan Demir apar împreună pe coperta unei reviste. Cei trei sunt colegi de platou în serialul “Shahmaran”

Publicat pe 16.07.2023 la 15:26 Actualizat pe 16.07.2023 la 10:02

Burak Deniz, Serenay Sarıkaya și Mert Ramazan Demir apar împreună pe coperta unei reviste. Cei trei sunt colegi de platou în serialul “Shahmaran”.

Serenay Sarıkaya poartă o rochie neagră fără mâneci, Burak Deniz poartă o cămașă neagră și Mert Ramazan poartă un tricou gri și un sacou negru

Burak Deniz, Serenay Sarikaya și Mert Ramazan Demir apar împreună pe coperta unei reviste

Getty Images/Happy Channel

Burak Deniz, Serenay Sarıkaya și Mert Ramazan Demir sunt trei dintre cele mai urmărite nume din Turcia la momentul actual. Cei trei fac parte din același proiect profesional, iar recent au participat în cadrul aceleiași ședințe foto profesionale.

Burak Deniz, Serenay Sarıkaya și Mert Ramazan Demir apar împreună pe coperta unei reviste

“Shahmaran” este o serie turcească ce vine să cucerească publicul din lumea întreagă. Cu Serenay Sarikaya și Burak Deniz în rolurile principale, aceasta spune povestea lui Sahsu. Acesta este pregătit să-și înfrunte bunicul ce i-a lăsat mama în Adana cu mulți ani în urmă atunci când a plecat ca profesor. În călătoria sa descoperă că se află într-o comunitate misterioasă numită Mar, descendentă din Sahmaran. Crezând în această legendă, una dintre cele mai mari simboluri ale iubirii și tragediei, va reuși să completeze profeția. Nimic nu va mai fi la fel atunci când drumurile lui Sahsu și Maran se vor întâlni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Burak Deniz, Serenay Sarıkaya și Mert Ramazan Demir fac parte din acest proiect, iar fotografiile realizate pe platourile de filmare nu lipsesc din mediul online. De asemenea, cei trei apar împreună pe coperta unei reviste. Primul episod al seriei are 8 episoade și arată povestea unui grup de 400 de studenți care sunt de fapt șerpi.

Citește și: Burak Deniz poartă o căciulă rusească în miez de iarnă. Actorul a renunțat însă la geaca de iarnă

Sute de comentarii și mii de aprecieri au fost lăsate din partea fanilor pe pagina personală de Instagram a lui Burak Deniz. Acesta are peste 6 milioane de internauți de partea sa și peste 300 de fotografii și filmulețe postate până în prezent. Serenay Sarıkaya revine în atenția tuturor după o lungă perioadă de pauză. Aceasta reușește fără doar și poate să-și îndeplinească toate visele profesionale. La scurt timp după ce a devenit colega de platou a lui Burak Deniz, s-a zvonit că ar forma un cuplu cu acesta. Imediat au fost infirmate toate zvonurile.

Serenay Sarıkaya răspunde zvonurile legate de relația de iubire cu Burak Deniz

Frumoasa actriță Serenay Sarıkaya a infirmat zvonurile legate de relația de iubire cu Burak Deniz, colegul său de platou. Aceasta a postat la sfârșitul anului 2022 câteva cuvinte în mediul online.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson s-au despărțit. Vedeta din “Flăcările destinului” apare îmbrățișată de Burak Deniz într-o fotografie postată pe internet

“Ultima știre falsă a anului, să ne calmăm.”, a scris vedeta. S-a zvonit faptul că Burak Deniz a sfârșit relația de iubire cu Didem Soydan și a găsit alinare în brațele frumoasei sale colege de platou. Cu toate acestea, știrea a fost risipită imediat. De altfel, un alt zvon spune că acesta ar fi reluat relația cu Bușra Develi, cea de care s-a despărțit acum 5 ani. Cei doi au negat ideea.

Burak Deniz a jucat de-a lungul timpului cu actrițe cunoscute precum Dilan Cicek Deniz, Hande Ercel și altele asemenea. Are 31 de ani și de-a lungul timpului a câștigat nenumărate premii pentru performanțele sale printre care și GQ men of the year 2017. S-a născut pe 17 februarie 1991 în Istanbul, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți actori din generația sa. În prezent este singur, însă există deseori zvonuri legate de relațiile sale amoroase. Cu fiecare ocazie, actorul le-a negat și a oferit răspunsuri clare.

În articolul

Burak Deniz, Serenay Sarıkaya și Mert Ramazan Demir apar împreună pe coperta unei reviste. Cei trei sunt colegi de platou în serialul “Shahmaran”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x