Burak Deniz poartă o căciulă rusească în miez de iarnă. Actorul a renunțat însă la geaca de iarnă

Publicat pe 23.12.2022 la 11:28 Actualizat pe 23.12.2022 la 12:39

Burak Deniz poartă o căciulă rusească în miez de iarnă. Actorul a renunțat însă la geaca de iarnă.

Burak Deniz poartă o cămașă neagră deschisă la gât

Burak Deniz poartă o căciulă rusească în miez de iarnă

Happy Channel

Burak Deniz este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să își facă simțită prezența pe micile ecrane. La fel s-a întâmplat și în cazul rețelelor sociale, acolo unde postează deseori fotografii și filmulețe.

Burak Deniz poartă o căciulă rusească în miez de iarnă

Actorul din seria “Șahmaran” surprinde în mediul online cu o nouă fotografie postată recent. Acesta joacă într-o producție fantastică și este gata să iasă din nou în atenția tuturor. Se spune chiar că Burak Deniz formează un cuplu cu colega sa de platou. Încă o dată, poveștile turcești de pe micul ecran au depășit granițele platourilor de filmare și se manifestă în realitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zilele nesfârșite de filmări, repetițiile, orele de așteptare până la difuzarea primului episod, scene de dragoste, toate sunt ingrediente pentru serialele turcești ce reușesc de fiecare dată să prindă telespectatorii din lumea întreagă. Toate acestea creează legături indestructibile între actorii ce apar pe micile ecrane. Uneori devin prieteni, iar alteori sentimentele lor se transformă în iubire adevărată. De data aceasta, actorul care a fost atins de săgeata lui Cupidon este chiar faimosul Burak Deniz.

Acesta a fost descoperit de fanii din întreaga lume în “Hayat: dragoste fără cuvinte”, o serie în care a jucat alături de Hande Ercel ( Dragostea plutește în aer) și Serenay Sarikaya. Cele două vedete au format un cuplu cu actorul Kerem Bursin. În prezent, Burak Deniz și cea din urmă vedetă împart platourile de filmare în seria de ficțiune “Șahmaran” . Potrivit Hola.com, cei doi și-au exprimat sentimentele de iubire și în viața reală. Zvonurile legate de relația dintre cei doi actori au apărut de ceva vreme, însă au început să prindă contur odată ce au fost zăriți împreună pe străzile unde locuiește actrița.

Protagonista din “Fi” a format un cuplu cu comediantul turc Cem Yilmaz, însă s-au despărțit în luna octombrie a anului 2020 după doar un an de relație. La scurtă vreme, aceasta a negat că are sentimente puternice pentru Umut Evirgem, producătorul cu care a format de asemenea un cuplu. Cei doi au continuat viața pe drumuri separate acum scurtă vreme.

Burak Deniz și relațiile sale amoroase

De cealaltă parte, Burak Deniz s-a despărțit de modelul și actrița Didem Soyden din cauza zvonurilor că actorul ar avea sentimente pentru colega de platou. Se pare că totul s-a întâmplat în cadrul filmărilor primului sezon al “Șahmaran”. Cu toate acestea, controversa vine din momentul în care Didem Soyden a fost abordată de jurnaliști și a declarat că “totul este bine, nu ne-am despărțit. Nu e nicio problemă între noi, nu s-a întâmplat asta.” A mai adăugat că această informație este “o minciună inventată de audiență”. Doar timpul ne va spune acum dacă este o romanță inventată grație noului serial prezentat în Turcia, sau dragostea a trecut dincolo de micile ecrane.

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri a fost format din Kerem Bursin ( Dragostea plutește în aer” și Serenay Sarikaya. Cei doi au pășit pe același drum al vieții între 2015 și 2019. La sfârșitul anului 2020 s-a zvonit faptul că și-au mai acordat o șansă.

În articolul

Burak Deniz poartă o căciulă rusească în miez de iarnă. Actorul a renunțat însă la geaca de iarnă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x