Burak Yamantürk s-a lăsat fotografiat pe străzile din Italia. Actorul surprinde cu un fizic de invidiat

Publicat pe 11.02.2024 la 18:30 Actualizat pe 11.02.2024 la 18:18

Burak Yamantürk a ținut să fie fotografiat pe străzile din Italia și a făcut publice mai multe ipostaze. Cum arată.

Ozge Ozpirincci și Burak Yamanturk stau unul lângă celălalt și zâmbesc

Burak Yamantürk s-a lăsat fotografiat pe străzile din Italia

Getty Images

Burak Yamantürk este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Și-a întregit relația cu Özge Özpirinçci în 2022 și de atunci postează deseori fotografii împreună pe rețelele sociale. Cu toate acestea, bărbatul a ținut să-și încânte fanele cu apariții incendiare recente.

Burak Yamantürk s-a lăsat fotografiat pe străzile din Italia

Au devenit părinți pentru prima oară în 2022 și de atunci își trăiesc relația departe de ochii celor curioși. Actorul are peste 200 de mii de fotografii și filmulețe, iar cele mai recente dintre acestea vin dintr-o călătorie în Italia. Îmbrăcat în pantaloni lungi și maiou alb, așa apare Burak Yamantürk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mereu spre mai bine”, a scris acesta în cea mai recentă postare. Nu a fost trecut cu vederea fizicul său de invidiat, iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară.

“Ozge ești o norocoasă”, “Era și timpul ca actorul meu preferată să vină în Italia”, „Bine ai venit la Roma”, “O lala”, au fost doar câteva dintre comentarii. Zeci de comentarii și mii de aprecieri au fost lăsate pe pagina sa. Îndrăgostiții s-au cunoscut pe platourile seriei Tatar Ramazan în 2014 și de atunci și-au început relația de cuplu. Îndrăgostiții postează deseori fotografii alături de micuța Mercan, însă aleg să fie discreți în ceea ce privește viața personală. Înainte ca fetița lor să vină pe lume, actrița din Femeie în înfruntarea destinului spunea că își dorește să fie zodia Săgetător. A și oferit explicații în acest sens, pe atunci.

Citește și: Burak Özçivit petrece timp de calitate cu fiul Karan. Cei doi s-au fotografiat în piscină

“Iubesc femeile scorpion foarte mult. Cu toate acestea, e un semn care își poate face foarte mult rău, are multe locuri ascunse. Vreau să fie săgetător.”, a spus vedeta. Cât despre Burak Yamantürk, acesta a jucat rolul Mehmet Kılıçlı în producția respectivă.

“Ne-am căsătorit pentru Mercan”, a transmis actorul într-un interviu surprinzător. De cele mai multe ori, actrița de origine turcă a fost judecată pentru stilul său aparte.

Ce spune Burak Yamantürk despre ideea căsătoriei și a dragostei

Într-un interviu recent, actorul a specificat faptul că iubirea și căsnicia sunt două lucruril complet diferite. Este de părere că o căsnicie nu poate schimba ceea ce se află deja într-o relație de lungă durată.

Citește și: Se vorbește despre o dublă infidelitate în cazul protagoniștilor din serialul Safir. Ce spune Hira Koyuncuoğlu din Maria și Mustafa, fosta parteneră a lui Burak Berkay Akgül

“Dragostea și căsnicia sunt două lucruri diferite. Ce s-a schimbat în aceste sentimente, s-a adăugat ceva sau s-a luat? Nu cred că este căsnicia un sentiment. Simțeam că sunt deja căsătorit cu ea. Să ne oficializăm relația a fost doar un pas pe care l-am făcut pentru fiica noastră Mercan.”, a spus actorul. Cu toate că au făcut un pas diferit în relația lor, acesta este de părere că doar un copil poate schimba o viață cu adevărat.

“Ceea ce s-a schimbat în relația noastră a fost Mercan. Să fii părinte îi aduce pe oameni în cea mai bună formă a sa. Copilul tău te privește întotdeauna. Vorbește ceea ce tu vorbești, nu ceea ce îi spui, te imită. De aceea încerc să fiu cea mai bună versiune a mea.”, a descris actorul situația actuală a familiei sale. Este de părere că și cele mai simple decizii trebuie să vină pentru fiica lor.

În articolul

Burak Yamantürk s-a lăsat fotografiat pe străzile din Italia. Actorul surprinde cu un fizic de invidiat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x