Se vorbește despre o dublă infidelitate în cazul protagoniștilor din serialul Safir. Ce spune Hira Koyuncuoğlu din Maria și Mustafa, fosta parteneră a lui Burak Berkay Akgül

Publicat pe 31.03.2024 la 18:30 Actualizat pe 29.03.2024 la 10:04

Hira Koyuncuoğlu din Maria și Mustafa a vorbit recente despre despărțirea de actorul Burak Berkay Akgül, protagonistul seriei Safir. Se spune că acesta ar forma un cuplu cu Özge Yağız.

Hira Koyuncuoglu poartă un tricou alb și părul desprins

Hira Koyuncuoglu din Maria și Mustafa

Happy Channel

Postările realizate de actrița Hira Koyuncuoğlu din Maria și Mustafa nu au putut fi trecute cu vederea. Cel mai recent filmuleț i-a surprins pe toți, dată fiind situația amoroasă în care se află în prezent.

Se vorbește despre o dublă infidelitate în cazul protagoniștilor din serialul Safir

Hira Koyuncuoğlu, actrița care s-a făcut cunoscută pretutindeni datorită seriei Maria și Mustafa și-a încheiat relația de 2 ani cu partenerul său, actorul Burak Berkay Akgül. Acesta joacă rolul de protagonist în Safir, alături de Özge Yağız. Se vorbește astfel despre o dublă infidelitate. Amândoi s-au despărțit în aceeași zi. Viața privată a faimoasei actrițe a rămas multă vreme în ochii celor curioși.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hira Koyuncuoğlu și Burak Berkay Akgül s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei Mireasa din Istanbul ( İstanbullu Gelin), însă după doi ani de relație au pășit pe drumuri diferite ale vieții. La scurtă vreme, s-a vorbit despre infidelitate în cazul actorului.

În ceea ce o privește pe vedeta din Maria și Mustafa, aceasta a continuat să fie activă pe rețelele sociale și să publice fotografii provocatoare. În cel mai recent filmuleț din mediul online o vedem în pași de dans în spatele camerelor de fotografiat.

Citește și: Cine este Hira Koyuncuoğlu, actrița care joacă rolul Nisan în serialul Maria și Mustafa. Detalii despre vedetă

“Strălucești”, “De unde vin aceste mișcări?”, “O, inima mea”, “Retrăiesc prin tine”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. În ceea ce privește comentariul legat de fosta sa relație, aceasta a fost luată prin surprindere de către jurnaliști în cadrul unui eveniment monden.

“De fapt, nu vreau să comenteze. Sunt foarte supărată și tristă. Este un proces dificil de gestionat. Nu vreau să vorbesc. Sunt foarte supărată, dar...”, au fost cuvintele sale nu înainte de a pleca spre mașina personală.

Ce spune Özge Yağız despre proiectul Safir

Vedeta din Jurământul joacă alături de Burak Berkay Akgül în serialul Safir. Se zvonește că cei doi ar forma un cuplu, asta după ce s-au despărțit de foștii parteneri în aceeași zi. Dacă protagonistul din Safir forma un cuplu cu vedeta din Maria și Mustafa, Özge Yağız și-a continuat idila cu Gökberk Demirci.

Citește și: Cine este Haki Biçici, actorul care joacă rolul Sahin Candemir în Maria și Mustafa. Află detalii din viața sa personală

Cu toate acestea, actorii s-au despărțit în aceeași zi de aceea s-a zvonit că ar fi vorba despre o infidelitate. Până în prezent nu a existat nicio declarație oficială din partea celor doi. Dacă Hira Koyuncuoğlu spunea că nu-și dorește să vorbească pe marginea subiectului, Özge Yağız a declarat că se simte foarte entuziasmată de noul proiect profesional.

“Sunt foarte bucuroasă de proiectul la care lucrez alături de colegii mei. Am fost într-o relație și ne-am despărțit acum o lună după lungi conversații. Nu este nimeni în viața mea. Îmi pare rău că a trebuit să dau declarații în urma lucrurilor ce s-au spus. Cer respect din partea tuturor.”, a spus actrița.

Hira Koyuncuoğlu are peste 200 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 50 de fotografii și filmulețe. S-a născut în 1995 și a jucat în cele mai îndrăgite seriale la momentul actual. Printre acestea se numără și proiectul Maria și Mustafa.

În articolul

Se vorbește despre o dublă infidelitate în cazul protagoniștilor din serialul Safir. Ce spune Hira Koyuncuoğlu din Maria și Mustafa, fosta parteneră a lui Burak Berkay Akgül

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x