Çağatay Ulusoy revine pe micile ecrane cu un rol inedit. Potrivit fanilor, “regele s-a întors”

Publicat pe 16.02.2024 la 17:30 Actualizat pe 16.02.2024 la 10:17

Çağatay Ulusoy continuă să-și surprindă fanii cu proiectele profesionale. Recent a revenit într-un serial și fanii susțin că "regele s-a întors".

actori stau unul lângă celălalt

Çağatay Ulusoy revine pe micile ecrane cu un rol inedit

Profimedia Images

Faimosul actor Çağatay Ulusoy revine în fața fanilor cu proiectul Gaddar (Grim). Internauții s-au grăbit să vorbească despre această veste în mediul online.

Çağatay Ulusoy revine pe micile ecrane cu un rol inedit

Actorul a jucat în Sümeyye Aydoğan și de data aceasta a ținut să-i surprindă fără doar și poate pe fani. Pe rețelele sociale, acesta pare că-și celebrează întoarcerea pe micile ecrane cu mare entuziasm din partea internauților. Este implicat în proiecte de excepție încă din 2017. Faimosul pe care l-am putut urmări în ultimul proiect profesional İçerde, a reușit să ducă la bun sfârșit mai multe seriale și filme realizate pentru platformele digitale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre serialele în care a jucat se numără Hakan Muhafız, Yeşilçam și Terzi. Revine de data aceasta cu un personaj care pare să aibă efecte notabile încă de la prezentare, arată seriesturkish.com. Serialul Gaddar va fi difuzat în curând, iar primele imagini au apărut deja pe internet. Cei mai mulți au început deja să-și pună întrebări valoroase.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz și Cem Yiğit Üzümoğlu surprind cu fotografii inedite pe coperta unei reviste celebre. Cuplul face furori în prezent

Pe lângă faptul că mulți își îndreaptă acum atenția către noul proiect, cei mai mulți au lăsat deja comentarii pe rețelele sociale. Fanii au spus “regale s-a întors”, astfel că se vor produce schimbări majore pe plan profesional în ceea ce-l privește.

“Serialul ăsta va fi popular fără doar și poate”, au comentat fanii. Nu va fi deloc surprinzător dacă Gaddar va primi încă de la început cele mai bune comentarii pe rețelele sociale. Pe contul personal de socializare are peste 9 milioane de fani și a publicat până acum peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt de pe platourile de filmare în cadrul proiectelor în care lucrează. Născut pe 23 septembrie 1990 în Turcia, a jucat în cele mai faimoase producții printre care Yesilcam sau Adini Feriha Koydum.

Cine este Çağatay Ulusoy, actorul celebrul din The tailor

Și-a început cariera ca model și mai târziu a debutat în actorie cu un rol în Adını Feriha Koydum din 2011 până în 2012. În 2013, s-a aflat printre actorii din Turcia care au fost chestionați de către poliție pentru un caz legat de droguri.În viața personală a avut o relație de lungă durată cu Duygu Sarışın.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz vorbește despre iubire în cel mai recent interviu. Ce spune actrița din Legea familiei despre femeile din Turcia

Cu toate acestea, cele mai multe dintre întâlnirile sale amoroase au fost ascunse de ochii lumii. Printre actorii care fac parte din distribuția seriei Gaddar se numără Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Musab Ekici și Uğur Yıldıran.

Povestea este următoarea: viața lui Dağhan care se întoarce din armată nu mai este aceeași ca înainte de a pleca pe front. Fata de care era îndrăgostit, Aydan ( Sümeyye Aydoğan)), a plecat fără să-i spună. De altfel, fratele său Ruzgar a căzut într-o lume întunecată. Melodia Gaddar, interpretată de Erkin Koray, apare la începutul seriei și spune povestea care va apărea în fața fanilor cu mult entuziasm. Çağatay Ulusoy i-a fost sprijin actriței Hazal Kaya de-a lungul unei perioade mai dificile din viața sa. Vedeta a oferit declarații într-un interviu recent.

În articolul

Çağatay Ulusoy revine pe micile ecrane cu un rol inedit. Potrivit fanilor, “regele s-a întors”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x