Dilan Çiçek Deniz vorbește despre iubire în cel mai recent interviu. Ce spune actrița din Legea familiei despre femeile din Turcia

Publicat pe 13.02.2024 la 12:49 Actualizat pe 13.02.2024 la 13:28

Dilan Çiçek Deniz vorbește încă o dată despre un subiect delicat în viața sa. După o relație de lungă durată cu Thor Saevarsson, actrița s-a dedicat exclusiv carierei.

actrița poartă părul în coadă de cal

Dilan Çiçek Deniz vorbește despre iubire în cel mai recent interviu

Profimedia Images

Dilan Çiçek Deniz este una dintre cele mai recunoscute vedete la momentul actual. A jucat roluri de protagonistă în producții precum Legea familiei și Flăcările destinului și pentru prima oară a jucat și într-o piesă de teatru extrem de cunoscută publicului larg. Este vorba despre Amadeus.

Dilan Çiçek Deniz vorbește despre iubire în cel mai recent interviu

Născută pe 28 februarie 1995, a absolvit facultatea de arte dramatice și a ținut să-și arate talentul atât în actorie cât și ca model. A reușit să atragă atenția cu cel mai recent interviu. A oferit sfaturi bărbaților și a punctat un detaliu care nu a reușit să treacă neobservat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Unul din 10 oameni din orice mediu provine din Sivas. Ce crezi? Suntem peste tot, îmi place asta. Nu trebuie să treceți prin viață fără să iubiți pe cineva din Sivas.”, a punctat vedeta, arată cnnturk.com. Potrivit unui sondaj, 765 mii de oameni născuți în Sivas locuiesc în Istanbul. Actrița s-a născut și ea în Sivas, a studiat teatru timp de trei ani în timpul liceului și la vârsta de 17 ania participat în cadrul unei competiții, acolo unde a câștigat un premiu important.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz a creat o legătură puternică cu ultimul personaj pe care l-a interpretat. Care este acesta

Chiar dacă la universitate prima sa specializare a fost legată de turism, în cele din urmă a realizat că actoria este meseria care i se potrivește. S-a transferat ulterior la facultatea de literatură comparată. La vârsta de 15 ani vedeta a publicat o carte de poezii intitulată “I thought the sun was my mother”. A lucrat ca model și a participat în cadrul Elidor Miss Turcia în 2014, acolo unde a ajuns pe locul doi. A reprezentat țara natală în cadrul Miss Universe, concurs ce s-a desfășurat la Miami un an mai târziu.

Are peste 5 milioane de fani pe contul personal de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt campanii publicitare.

Dilan Çiçek Deniz vorbește despre operațiile estetice

Invitată recent într-o emisiune realizată în țara natală, vedeta a vorbit despre intervențiile estetice pe care le-a realizat de-a lungul timpului. A fost nevoită să se opereze la umăr, însă a avut susținerea fanilor și oamenilor dragi din familie.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz s-a bucurat de o vacanță la Londra. Cum arată ținutele pe care le-a purtat vedeta

“A fost un proces dificil pentru mine. 2023 cred că a fost cel mai greu an din viața mea.”, a mărturisit vedeta, arată ntv.com.tr. Cu toate că nu a specificat ce fel de intervenție a ținut să realizeze, a subliniat că a dorit să încerce. A fost judecată ulterior de către internauți și procesul de vindecare a durat o perioadă mai lungă.

“Am trăt în mine pentru o lungă perioadă pentru că toate se întâmplă la timpul lor. A fost dificil.”, a explicat vedeta din Turcia. Dilan Çiçek Deniz recunoaște că se află într-un proces de transformare prin care încearcă să se iubească pe sine.

“Cei care mă iubesc, mă văd așa cum sunt. A fost un proces care mi-a deschis ochii. Oamenii m-au văzut așa cum sunt. Sunt o persoană care încearcă să vadă tot ce-i pozitiv, în ciuda lucrurilor negative prin care am trecut.”, a spus.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz vorbește despre iubire în cel mai recent interviu. Ce spune actrița din Legea familiei despre femeile din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x