Ce spune Cansu Tosun despre noua iubită a tatălui, care e mama lui Serenay Sarıkaya. Bărbatul a divorțat recent de Serpil Tosun

Publicat pe 02.03.2024 la 13:21 Actualizat pe 02.03.2024 la 13:42

Cansu Tosun a oferit declarații despre noua relație a tatălui său. Kenan Tosun trăiește o poveste de dragoste cu Ümran Seyhan, mama lui Serenay Sarıkaya.

cansu tosun intr-un pulover culoarea mustar

Cansu Tosun a oferit declarații despre noua relație a tatălui său. Kenan Tosun trăiește o poveste de dragoste cu Ümran Seyhan, mama lui Serenay Sarıkaya.

Mama lui Serenay Sarıkaya, Ümran Seyhan, și tatăl actriței Cansu Tosun, Kenan Tosun, au fost văzuți ținându-se de mână în Nișantașı.

Kenan Tosun, care a divorțat de soția sa Serpil Tosun în urmă cu ceva timp, după ce s-a aflat de noua relație, s-a mutat în casa lui Ümran Seyhan 's în Nișantașı. Conform presei turcă, despărțirea a fost cu scandal și bărbatul a fost alungat de acasa de către fosta parteneră.

Citește și: Prin ce a trecut Adamari López după divorțul de tatăl fiicei sale, Alaïa. Lecția importantă pe care i-a dat-o propriul copil

În imaginile surprinse recent de paparazii, Kenan Tosun și Ümran Seyhan beau o cafea și discută într-o cafenea din cartierul în care locuiesc. La plecare, s-au ținut de mână.

A fost pentru prima dată când perechea nu a evitat jurnaliștii și nu s-a mai ascuns, în ciuda faptului că sunt intens criticați pentru povestea lor controversată de iubire.

Ce spune Cansu Tosun despre noua iubită a tatălui, care e mama lui Serenay Sarıkaya. Bărbatul a divorțat recent de Serpil Tosun

”Nu ești supărată pe tatăl tău?”, a fost întrebată Cansu Tosun într-un interviu recent. Actrița a răspuns: ”Sunt lucruri care sunt discutate în familie și ar trebui să rămână în familie. Să nu vorbim despre ele aici. Nici măcar nu vorbesc despre viața mea privată. Nu e genul meu să vorbesc despre viața privată a părinților mei”.

Legat de relația cu Serenay Sarıkaya, care acum îi este, cu voia sau fără voia ei, soră vitregă, Cansu susține că nu îi poartă pică.

Citește și: Tensiuni între fiicele lui Eric del Castillo! Actor, pus de propriii copii într-o situație neplăcută. Cum încearcă să facă ”pace”

”Ai participa la același proiect cu Serenay Sarıkaya?”, a vrut să știe jurnalistul. Actriței nu i-a plăcut această întrebare, care insinua că ar exista tensiuni între cele două vedete. ”Ce legătură are cu acest subiect? Bineînțeles că voi lua parte la același proiect. Nu este nevoie nici măcar să vorbim despre asta. Dacă o voi vedea, o voi saluta. Să nu mergem atât de departe”, a zis Cansu Tosun, conform Milliyet.

O adevărată telenovelă s-a iscat între Kenan Tosun și Serpil Tosun, părinții faimoasei Cansu Tosun. Mama acesteia s-ar fi despărțit de soțul ei, din cauza infidelității bărbatului. Ulterior, Ümran Seyhan, mama actriței Serenay Sarıkaya a fost văzută alături de Kenan Tosun.

Potrivit onedio, Kenan și Ümran erau vecini, astfel au ajuns să aibă o legătură cu totul specială. Asta în ciuda faptului în care Ümran Seyhan era o bună prietenă a lui Serpil Tosun, soția bărbatului.

“Totul este adevărat, îi las cu Dumnezeu”, a scris mama lui Cansu Tosun, care a confirmat relația celor doi, la scurt timp după ce l-a alungat din casă pe bărbatul cu care a avut un lung mariaj.

Citește și: Imagini spectaculoase cu Serenay Sarıkaya la plajă. Cum arată frumoasa actriță în costum de baie

În articolul

Ce spune Cansu Tosun despre noua iubită a tatălui, care e mama lui Serenay Sarıkaya. Bărbatul a divorțat recent de Serpil Tosun

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x