Imagini spectaculoase cu Serenay Sarıkaya la plajă. Cum arată frumoasa actriță în costum de baie

Publicat pe 01.03.2024 la 19:48 Actualizat pe 01.03.2024 la 20:29

Serenay Sarıkaya este una dintre cele mai frumoase actrițe. Posesoarea unui trup de invidiat, nu ezită când vine vorba de ținute îndrăznețe. Recent, ea s-a pozat la plajă, în costum de baie.

colaj de imagini cu serenay sarikaya

Serenay Sarıkaya este una dintre cele mai frumoase actrițe. Posesoarea unui trup de invidiat, nu ezită când vine vorba de ținute îndrăznețe. Recent, ea s-a pozat la plajă, în costum de baie.

Captura Youtube

Serenay Sarıkaya impresionează la fiecare apariție. Actriță și model, bruneta este posesoarea unor forme de invidiat.

Citește și: Veste proastă pentru Alp Navruz și Sinem Ünsal! Serialul lor e scos de pe micile ecrane mai devreme decât se anticipa. Care e motivul

Imagini rare cu Serenay Sarıkaya la plajă. Cum arată frumoasa actriță în costum de baie

Serenay Sarıkaya și-a luat o vacanță atunci când serialul ”Aile”, în care a jucat rolul principal alături de Kıvanç Tatlıtuğ, a ajuns la final.

Actrița, care este foarte activă pe rețelele de socializare, a împărtășit cu fanii săi imagini din vacanța petrecută în Bali. Sarıkaya, care a fost apreciată pentru look-ul ei natural, fără machiaj, a optat pentru descrierea "Loving yourself" la prima ei postare din vacanță .

Vedeta a ales să-și lase tenul nemachiat și s-a ferit de soare cu ajutorul unei umbrele mari di paie. Serenayss a îmbrăcat un costum de baie verde kaki.

În altă imagine, modelul are și ochelari de soare, precum și o pereche de căști. Deși e la plaja, ea nu și-a neglijat look-ul și a adăugat câteva bijuterii la ținuta sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Prin ce a trecut Adamari López după divorțul de tatăl fiicei sale, Alaïa. Lecția importantă pe care i-a dat-o propriul copil

Frumoasa actriță Serenay Sarıkaya a apărut ultima dată în serialul TV ”Aile” cu Kıvanç Tatlıtuğ. Tânăra nu s-a făcut remarcată doar prin rolurile sale, ci și prin viața sa privată.

Vedeta s-a iubit în trecut cu nume precum Çağatay Ulusoy, Kerem Bürsin, Cem Yılmaz și Umut Evirgen. Ultima sa cucerire ar fi chiar Mert Demir.

Bruneta nu a vrut să comenteze zvonurile și s-a rezumat la a spune ”Stai puțin”. De cealaltă parte, Mert Demir a spus: "A fost ceva între noi, dar nu a fost posibil să ascundem.", conform Sabah.

Ce studii are actrița și modelul Serenay Sarıkaya

Serenay Sarikaya s-a născut la 1 iulie 1992 în Ankara, Turcia. A început să studieze la Liceul Saime Salih Konca din Antalya. Ulterior s-a mutat la Istanbul, unde a absolvit secția de teatru a Liceului de Arte.

La vârsta de paisprezece ani, a avut roluri mici în filmul "Saskin" (2006) și în filmul "Plajda" (2008). Primul ei rol principal a fost în serialul fantasy pentru copii ”Peri Masali” (2008). Împreună cu Kaan Urgancioglu, a jucat în serialul ”Limon Agaci” (2008) și în scurtmetrajul în limba engleză "Hoscakal".

Rolul ei de debut este "Sofia" în serialul de comedie ”Adanali” (2008-2010). A devenit cunoscută în toată lumea pentru rolurile sale din serialele "Lale Devri", "Medcezir", remake turcesc al serialului The O.C., "Fi", bazat pe romanul și serialul fantasy "Sahmaran".

Citește și: Tensiuni între fiicele lui Eric del Castillo! Actor, pus de propriii copii într-o situație neplăcută. Cum încearcă să facă ”pace”

Împreună cu Nejat Isler, și-a continuat cariera cinematografică filmele "Behzat C. Ankara Yaniyor" și "Ikimizin Yerine". Din 2019, Sarikaya a jucat în "Alice Müzikali", care este o adaptare muzicală bazată pe Alice în Țara Minunilor. A fost aclamată de critici și a primit numeroase distincții, inclusiv două premii Golden Butterfly.

La vârsta de cincisprezece ani, a participat la un concurs de frumusețe și a primit un premiu special din partea juriului. Ulterior, Sarikaya a devenit prima finalistă la Miss Turcia 2010. Pe lângă cariera de actriță, Sarikaya a apărut în numeroase reclame și este imaginea a numeroase branduri. În 2014, a fost aleasă Femeia Anului de către GQ Turcia, conform IMDb.

În articolul

Imagini spectaculoase cu Serenay Sarıkaya la plajă. Cum arată frumoasa actriță în costum de baie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x