Chantal Andere și Jaqueline Andere lucrează pentru prima oară împreună într-o telenovelă. Vezi cum arată cele două în prezent

Publicat pe 08.12.2023 la 15:13 Actualizat pe 08.12.2023 la 15:45

Actrița a dezvăluit această oportunitate ca un “cadou” și un vis împlinit la aproape 40 de ani de traiectorie în telenovele. Despre ce este vorba.

Chantal Andere poartă o rochie fără mâneci

Chantal Andere și Jaqueline Andere lucrează pentru prima oară împreună într-o telenovelă

Profimedia Images

De la debutul în telenovela Dulce Desafío în 1988, Chantal Andere s-a transformat într-una dintre cele mai îndrăgite vedete din lumea telenovelelor. A jucat numai roluri de antagonistă, fiind apreciată în lumea întreagă.

Chantal Andere și Jaqueline Andere lucrează pentru prima oară împreună într-o telenovelă

Fără îndoială, în cei 40 de ani de traiectorie în lumea telenovelelor nu a avut șansa de a juca alături de mama sa, faimoasa Jacueline Andere. Acesta este un vis pe care amândouă l-au transformat în prezent în realitate. Pe pagina personală de Instagram, artista în vârstă de 52 de ani a împărtășit o serie de fotografii de pe platourile de filmare ale producției El Maleficio, acolo unde Chantal Andere joacă rolul Dolores. Imaginea cu cel mai mare impact pe contul personal de instagram a fost fără doar și poate cea alături de celebra sa mamă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Închei anul muncind alături de mama mea și acest lucru nu are preț. Este pentru prima oară când suntem împreună într-un proiect de televiziune. Tot ce pot să spun este că mulțumesc vieții pentru acest cadou. Mulțumesc tuturor pentru că ne-ați adunat pe amândouă în acest proiect, îți mulțumesc mamă pentru dragostea și iluzia de a lucra împreună.”, a scris Chantal Andere pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Chantal Andere și-a sărbătorit fiul de 9 ani. Actrița le-a arătat fanilor cât de mult a crescut acesta

Vedeta are peste 600 de mii de prieteni virtuali și a publicat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt de pe platourile de filmare ale celui mai recent proiect. José Alberto Castro este producătorul care a ținut să le aducă pe cele două împreună pe micile ecrane. Dovezile de iubire ale fiicei către mama sa au ajuns în dreptul imagini publicate. Printre cei care le-au apreciat postarea au fost Julián Gil și Ana Brenda Contreras.

“Ambele sunt actrițe minunate”, “Arată fabulos”, “Ce emoție mă încearcă să le văd pe amândouă împreună într-un proiect ca El Maleficio”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Detalii despre actrița Chantal Andere

Faimoasa actriță este recunoscută pentru roluri din telenovele ca La Usurpadora, Marimar, La Intrusa, Destilando Amor și altele. Născută pe 25 ianuarie 1972 în Mexic, a fost căsătorită cu Roberto Gomez Fernandez și este căsătorită cu Enrique Rivero Lake din 2008.

Citește și: Faimoasa Chantal Andere și-a sărbătorit fiica. Natalia a împlinit 14 ani și mama sa celebră i-a dedicat un mesaj emoționant

Împreună au doi copii pe nume Natalia Rivero și Sebastian Rivero. De-a lungul timpului a fost judecată pentru relația pe care o are cu Enrique Rivero, dat fiind faptul că toată lumea consideră că este “urât”.

În ceea ce privește publicarea de fotografii alături de copiii săi, aceasta nu ține să le arate chipurile în mediul online. A și vorbit despre motivul din spatele deciziei într-unul dintre interviuri.

“Nu sunt foarte personală în ceea ce privește viața personală a copiilor mei. A fost un acord la care am ajuns alături de soțul meu din ziua în care știam că o vom avea pe Natalia. El nu dorește să-i implic pe copii în locul meu de muncă.”, a spus vedeta. Rivero Lake este descris în unele publicații ca fiind “amantul vieții și al artei, hedonist și admirator al Mexicului și al culturii sale.”

În articolul

Chantal Andere și Jaqueline Andere lucrează pentru prima oară împreună într-o telenovelă. Vezi cum arată cele două în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x