Faimoasa Chantal Andere și-a sărbătorit fiica. Natalia a împlinit 14 ani și mama sa celebră i-a dedicat un mesaj emoționant

Publicat pe 09.03.2023 la 11:15 Actualizat pe 09.03.2023 la 11:44

Faimoasa Chantal Andere și-a sărbătorit fiica. Natalia a împlinit 14 ani și mama sa celebră i-a dedicat un mesaj emoționant.

Chantal Andere poartă o geacă neagră, zâmbește și își ține mâna la tâmplă

Faimoasa Chantal Andere și-a sărbătorit fiica, Natalia

Profimedia Images

Mai presus decât antagonistă în cele mai faimoase telenovele, Chantal Andere este o mamă dedicată pentru cei doi copii ai săi. Recent și-a sărbătorit fiica, Natalia.

Faimoasa Chantal Andere și-a sărbătorit fiica

A jucat în telenovele precum Destilando amo și Amor real și cu ajutorul traiectoriei sale profesionale a reușit să-și câștige locul în inimile fanilor. Cu toate acestea, cel mai reușit rol l-a avut întotdeauna în afara platourile de filmare, acela de a fi mamă. Sunt cuvintele actriței, într-un interviu oferit celor de la El gordo y la flaca în 2022. La un an de la acea declarație, Chantal Angere sărbătorește cei 14 ani ai fiicei Natalia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta în vârstă de 51 de ani preferă să se mențină departe de ochii celor curioși în ceea ce privește viața sa personală. Din 2008 este căsătorită cu Enrique Rivero Lake ( pe care l-a apărat întotdeauna de cei care l-au descris ca fiind urât). Din această relație s-au născut micuții Natalia și Sebastian. A devenit mămică pentru prima oară în luna martie, 2009 și în 2014 familia s-a mărit din nou cu venirea pe lume a lui Sebastian.

Citește și: Chantal Andere și-a sărbătorit fiica de 13 ani. Fotografiile arată asemănarea izbitoare dintre cele două

Chantal Andere este întotdeauna fericită și mândră de copiii săi, dar se arată foarte rezervată în ceea ce-i privește. Cu ocazia sărbătoriri fiicei, actrița i-a dedicat un mesaj emoționant în mediul online.

“Această minunată fată împlinește astăzi 14 ani. Nu-mi vine să cred cum trece timpul. Sunt cea mai norocoasă mamă pentru că te am. Îți mulțumesc pentru că ești tu și pentru că mă înveți despre cea mai pură formă de iubire, reală, imensă, de nedescris, unică și adevărată și mă faci să simt asta în fiecare zi. Sunt profund mândră de tine și celebrez și prețuiesc fiecare clipă lângă tine. Continuă să fii acea ființă incredibilă care ești acum și trăiește-ți viața în culorii vii. Te ador, micuța mea! Îți mulțumim că ne-ai făcut pe toți atât de fericiți cu existența ta.”, a scris Chantal Andere.

Ce mesaje a primit Chantal Andere pentru fiica sa

Ziua de 7 martie este întotdeauna specială pentru Chantal Andere. Este data la care s-a născut fiica sa. Faimoși precum Martz, Paulina Rubio, Marjorie de Sousa, Luz Elena Gonzalez și alții au ținut să-i transmită cuvinte frumoase, dar și cadouri pe măsură. În cadrul Instastory, Chantal Andere a publicat imagini cu fiica sa de-a lungul timpului.

Chantal Andere are o carieră de 30 de ani ca și actriță, fiind fiica celebrei Jaqueline Andere. Născută pe 25 ianuarie 1972, aceasta a fost căsătorită prima dată cu Roberto Gomez Fernandez din 2001 până în 2006. A jucat în Marimar, La usurpadora, Amor real și Mi fortuna es amarte, printre altele. Avea 17 ani când a aflat de castingul pentru telenovela Dulce Desafio și a concurat alături de alți 500 de adolescenți pentru un loc pe micile ecrane. A jucat alături de Adela Noriega în Dulce Desafio în 1988.

Cu toate că celebra sa mamă avea alte planuri pentru ea, în cele din urmă producătoarea Julissa a menționat faptul că este în căutarea unei tinere între 15 și 20 de ani pentru o telenovelă. Ideea ca Chantal Andere să călătorească în Elveția pentru a cunoaște altă lume și alte limbi străine a rămas într-un con de umbră. La scurt timp după călătoria părinților săi în New York, Chantal a participat în cadrul castingului și a ieșit câștigătoare.

În articolul

Faimoasa Chantal Andere și-a sărbătorit fiica. Natalia a împlinit 14 ani și mama sa celebră i-a dedicat un mesaj emoționant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x