Cine este Tülay Günal din serialul Secretul nostru – İkimizin Sırrı. Află detalii despre îndrăgita actriță

Publicat pe 16.02.2024 la 16:30 Actualizat pe 16.02.2024 la 10:14

Tülay Günal face parte din distribuția seriei Secretul nostru – İkimizin Sırrı și este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual. Află totul despre faimoasă actriță.

actriță poartă o rochie fără mâneci și stă în fața unui șevalet

Tülay Günal face parte din distribuția seriei Secretul nostru – Ikimizin Sirri și este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual

Happy Channel

Tülay Günal este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. A jucat în seriale de succes printre care Asi – Împotriva destinului și Secretul nostru - İkimizin Sırrı.

Cine este Tülay Günal din Secretul nostrum - İkimizin Sırrı

Născută pe 9 septembrie 1970, Tülay Günal a studiat teatru în cadrul Universității din Ankara. A lucrat ca și cântăreață alături de Isin Karaca pentru o perioadă, arată turkishdrama.com. Din 1993 a lucrat în cadrul teatrului Diyarbakir State Theatre și ulterior s-a transferat în cadrul teatrului de stat din Ankara. La vremea aceea a luat parte și în alte proiecte profesionale în cadrul teatrelor private precum Dostlar Tiyatrosu, Oyun Atolyesi și DOT.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2007 a jucat în serialul de succes Asi – Împotriva destinului. În 2003 a jucat în mini seria Yuvadan Bir Kus Uctu cu rolul Sengul. A urmat filmul Sis ve Gece, acolo unde a jucat rolul Melike și între 2007 și 2009 proiectul Asi cu rolul Suheyla.

Actrița a făcut parte din distribuția filmului Kucuk Gunahlar în 2011. În același an a urmat producția Ay Tutulmasi. Anul 2012 i-a adus proiectul Ciplak Gercek, acolo unde a jucat rolul Solmaz. Între 2013 și 2014 a interpretat rolul Suzan în Umutsuz Ev Kadinlari ( Neveste disperate), varianta din Turcia. În 2015 a avut un singur proiect numit Tatli Kucuk Yalancilar ( Micuțele mincinoase) cu rolul Vildan Guclu.

Citește și: Totul despre serialul Secretul nostru - Ikimizin Sirri. Află detalii despre îndrăgita producție turcească

Următorul an a venit cu două producții: filml Ruzgarda Salinan Nilufer cu rolul Sermin și Kordugum cu rolul Feyza Karasu. În 2017 s-a numărat printre actorii din distribuția producției Fi cu rolul Eti. Are peste 30 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. În cea mai recentă dintre postări vorbește despre situația prin care a trecut din cauza Corona virus.

“Viața mea a fost dată peste cap din cauza corona acum 4 ani. Nu vreau să vă spun prin ce am trecut. Cred totuși că am lăsat astea în spate acum. Bun venit, viață fără durere. Aș vrea să mulțumesc doctorilor care au avut grijă de mine.”, a scris vedeta.

Află cum este actrița Tülay Günal în 30 de întrebări

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual și de-a lungul timpului a demonstrat că își merită rolurile care au condus-o fără doar și poate pe primele locuri în cele mai importante topuri. A vorbit într-un interviu despre meseria de actriță și cum vedea această etapă din viața sa.

Citește și: Cine este Leyla Feray din serialul turcesc Secretul nostru - İkimizin Sırrı. Află totul despre îndrăgita vedetă

“Să interpretez personaje cu care nu am mai avut de-a face mă face să le privesc într-o manieră psihologică. În plus, mă intereseze despre ele, despre obiceiurile lor, situația socio economică și politico-culturală. Cauți, te întrebări și eventual înveți și te îmbogățești.”, a scris vedeta.

Deși a jucat de-a lungul timpului în seriale de succes, este recunoscută și pentru rolurile din piesele de teatru. Interpretează cu ușurință cele mai grele momente pe scenă. Cu toate că nu are o viață tocmai ușoară, recunoaște că nu îi place să se plângă de lucrurile care se petrec în viața sa.

În articolul

Cine este Tülay Günal din serialul Secretul nostru – İkimizin Sırrı. Află detalii despre îndrăgita actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x