Totul despre serialul Secretul nostru - Ikimizin Sirri. Află detalii despre îndrăgita producție turcească

Publicat pe 27.11.2023 la 19:02 Actualizat pe 27.11.2023 la 20:03

Secretul nostru este unul dintre cele mai îndrăgite seriale din Turcia. Află detalii despre producția ce a ajuns să-i încânte pe fanii din lumea întreagă.

actori serial

Totul despre serialul Secretul nostru - Ikimizin Sirri

Happy Channel

Un nou serial turcesc vine să încânte telespectatorii Happy Channel. Este vorba despre Secretul nostru – Ikimizin Sirri. Este una dintre cele mai ambițioase proiecte din Turcia cu actorii îndrăgiți. Află din articolul următor despre ce este vorba.

Totul despre serialul Secretul nostru – Ikimizin Sirri

Un remake al unei producții coreene vine să încânte fanii din lumea întreagă cu o nouă poveste captivantă. Este vorba despre o femeie, mama a unei fiicei în vârstă de 7 ani ce se căsătorește cu un om bogat și plin de succes. Filmările au avut loc în Istanbul. A apărut în țara de origine în 2021.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Neva Canpolat ( Leyla Feray) și fiica Hayal ( Ashen Turkyilmaz) trăiesc o viață frumoasă cu basme și povești, însă lumea lor este distrusă atunci când încep să fie urmărite de bărbați misterioși, aceiași care i-au omorât și soțul într-un accident rutier. Drumul mamei fetei se intersectează cu cel al lui Alp Karahun într-o goană după supraviețuire.

De acolo, lucrurile iau o altfel de întorsătură și viețile tuturor se schimbă. Secretul nostru va fi difuzat pe Happy Channel luni și marți de la 20:00. Leyla Feray și Aras Aydin sunt actorii principali În serialul regizat de Cem Akyoldaș. Printre cei care fac parte din distribuție se mai numără și Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tulay Gunal, Bestemsu Ozdemir, Deniz Hamzaoglu, Ceyhun Mengiroglu și Irmak Ornek.

Alp Karahun ( Aras Aydin) este fiul lui Kasim Karahun și al lui Seylan Sorgun. Cu toate că a avut o copilărie plină de singurătate, s-a transformat într-un bărbat muncitor, dar lipsit de iubire. Seylan Sorgun ( Dolunay Soysert) încearcă să recâștige dragostea fiului său Alp pe care l-a abandonat în copilărie. Aceasta are probleme de sănătate, însă este ajutată chiar de propriul fiu.

Turkan Karahun ( Tulay Gunal) este mama vitregă a lui Alp și soția lui Kasim Karahun ( Engin Alkan). Aceasta are la rândul ei un fiu, Emir, pe care îl dorește la conducerea companiei Karahun. Rivalul său este chiar fiul vitreg, Alp.

Detalii despre personajele din Secretul nostru

În ceea ce-l privește pe Kasim Karahun ( Engin Alkan), acesta este căsătorit doar prin prisma dorințelor familiei, însă cea pe care o iubește cu adevărat este chiar mama fiului ei, Seylan Sorgun.

Ece Kaya ( Bestemsu Ozdemir) este o femeie norocoasă cu care viața a fost întotdeauna extrem de generoasă. Cu toate acestea, îl iubește pe Alp însă dragostea nu este reciprocă. Emir Karahun ( Ceyhun Mengiroglu) este un bărbat îndrăgit de toate femeile, însă care de-a lungul timpului a acumulat multă furie în suflet. Atunci când își întâlnește fratele vitreg, îl bate.

Aras Aydin s-a născut pe 4 ianuarie 1989 și este căsătorit cu Melis Birkan încă din 2022. A jucat în seriale de succes printre care Kiraz Mevsimi, Canevim sau Kacis. A avut debutul pe micile ecrane în 2010 cu seria Ogretmen Kemal. În 2013 a avut un rol secundar în seria Șefkat Tepe, iar în 2014 în Sakli Kalan. Este unul dintre actorii îndrăgiți ai Turciei la momentul actual.

În articolul

Totul despre serialul Secretul nostru - Ikimizin Sirri. Află detalii despre îndrăgita producție turcească

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x