Cine este Leyla Feray din serialul turcesc Secretul nostru - İkimizin Sırrı. Află totul despre îndrăgita vedetă

Publicat pe 12.12.2023 la 11:48 Actualizat pe 12.12.2023 la 12:28

Leyla Feray face parte din distribuția seriei Secretul nostru - İkimizin Sırrı și este una dintre tinerele speranțe din Turcia. Află detalii despre vedetă.

actrița poartă o bluză cu mânecă scurtă

Leyla Feray este protagonista seriei Secretul nostru - Ikimizin Sirri

Happy Channel

Leyla Feray a devenit cu adevărat cunoscută după succesul a două seriale inedite: Camdaki Kız și İkimizin Sırrı – Secretul nostru. În articolul de mai jos am restrâns mai multe informații despre îndrăgita vedetă din Turcia la momentul actual. Vezi dacă știai următoarele informații.

Cine este Leyla Feray din serialul turcesc Secretul nostru - İkimizin Sırrı

Născută pe 8 mai 1993 în Istanbul este absolventă a Universității Koç, departamentul de arte vizuale și media. Acest lucru i-a oferit o bază solidă pentru ceea ce urma să devină cariera sa de actriță în scurtă vreme. În 2013 a făcut primii pași în această direcție cu serialul Ben onu Çok Sevdim în rolul Sinem, acolo unde a jucat timp de 8 episoade. Producția a avut un total de 15 episoade, arată imdb.com.

Urmărește Secretul nostru, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După această serie, talentul și potențialul său în această direcție au fost observate și a continuat să rămână pe platourile de filmare pentru proiecte diverse. Felul în care joacă i-a adus o întreagă armată de fani în lumea întreagă, iar în mediul online este fără doar și poate asaltată cu aprecieri și comentarii.

Citește și: Özge Yağız publică o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie mini, roșie. Ce stil abordează vedeta

Are peste 200 de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 140 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea vine de la repetițiile unei piese de teatru, "Farewell". Într-un interviu din vara anului 2023, aceasta a vorbit despre puterile și slăbiciunile sale și s-a descris ca fiind o persoană disciplinată, arată gunes.com.

“Una dintre caracteristicile pe care le consider foarte puternice la mine este disciplina. De asemenea este și responsabilitatea. Nu sunt ambițioasă. Sunt puțin temperamentală și mi-e greu să continui lucrurile pe care le-am început. Pot imediat să mă îndepărtez de ceva pe care l-am început cu multă iubire.”, a menționat vedeta din serialul Secretul nostru - İkimizin Sırrı.

Ea este faimoasa mamă a îndrăgitei Leyla Feray din serialul Secretul nostru - İkimizin Sırrı

Dacă nimeni nu știa până acum, ea este mama îndrăgitei protagoniste din serialul turcesc de succes difuzat pe Happy Channel. A fost partenera actorului Cem Yılmaz pentru o perioadă, cei doi trăind o frumoasă poveste de dragoste, desprinsă parcă din cărțile romantice.

Citește și: Totul despre serialul Secretul nostru - Ikimizin Sirri. Află detalii despre îndrăgita producție turcească

Lal Dedeoğlu este mama frumoasei Leyla Feray. Fanii și-au dat imediat seama de unde moștenește aceasta genele. Născută în Istanbul în 1967, aceasta nu a fost nici model sau cântăreață, însă povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Cem Yılmaz a făcut să devină la fel de cunoscută ca nume importante din cele două industrii.

Pentru o perioadă, Lal Dedeoğlu a lucrat ca fotograf. Aceasta și-a deschis o afacere într-un apartement din Teşvikiye în 1999, arată takvim.com.tr. Cu părul său bogat și stilul minimalist, aceasta a inovat viața de noapte în Istanbul.

Serialul Secretul nostru - İkimizin Sırrı este o producție turcească ce a avut premiera în țara de origine în 2021. A devenit rapid un succes, iar actorii s-au clasat pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor. Printre cei care fac parte din distribuție se numără Aras Aydin, Ceyhun Mengiroglu și Tulay Gunal.

În articolul

Cine este Leyla Feray din serialul turcesc Secretul nostru - İkimizin Sırrı. Află totul despre îndrăgita vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x