Criss și Vlad au lansat imnul fericirii! Cei doi îți spun doar atât: BE HAPPY!

Publicat pe 08.03.2017 la 13:54 Actualizat pe 08.03.2017 la 14:42

Surpriza pentru fani!

Criss și Vlad sau, mai bine zis, membrii trupei One, pe care în curând îi veți putea vedea în primul iSerial românesc, “Când mama nu-i acasă”, la Happy Channel, au o surpriză pentru fanii lor! Ei le-au pregătit acestora un cadou muzical.

Criss și Vlad, pe care îi curând îi veți putea vedea în primul iSerial românesc, “Când mama nu-i acasă”, o producție realizată de Ruxandra Ion, îți spun doar atât: BE HAPPY!

Membrii trupei One au un cadou muzical pentru toți fanii lor, au lansat un imn al fericirii. Te invităm să-l asculți și tu mai jos!

Surprizele pentru fanii nu se încheie aici! Criss și Vlad vă arată începând, din 13 martie, la Happy Channel, ce se întâmplă “Când mama nu-i acasă”.

iSerialul de la Happy Channel este un produs de ficțiune experiment, realizat de o echipă tânără, inovatoare și entuziastă, după un format nou, ce va avea o acoperire 360 grade: TV, Online și Social Media.

În cadrul iSerialului “Când mama nu-i acasă”, o producție realizată de Ruxandra Ion, telespectatorii se vor întâlni cu mari actori, dar și cu actori tineri și talentați, reprezentanți ai noii generații, din distribuție făcând parte: Carmen Tănase, Virginia Rogin, Ioana Ginghină, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Rapha Tudor, Mihai Cernea (Bubu), Andreas Petrescu, Silviu Mircescu, Tatiana Șelaru și Ada Dumitru.

Așadar, pe 13 martie, la Happy Channel, va avea premiera cel mai așteptat produs de ficțiune al primăverii, iSerialul “Când mama nu-i acasă”, realizat de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei și în regia Ruxandrei Ion și a lui Radu Grigore.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află ultimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

Ascultă melodia mai jos!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Criss și Vlad au lansat imnul fericirii! Cei doi îți spun doar atât: BE HAPPY!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x