Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman oferă răspunsuri la întrebări în noul vlog. Ce spun actorii despre posibilitatea de a juca în rolul unor îndrăgostiți, în viitor

Publicat pe 01.11.2021 la 09:35 Actualizat pe 01.11.2021 la 10:46

Vlad Gherman a făcut un nou vlog pe pagina sa de YouTube în care a vorbit despre mai multe subiecte.

Actorul din Adela a răspuns curiozităților venite din partea fanilor și a reușit să monteze un videoclip atât de la el de acasă, cât și de pe platourile de filmare. O întrebare, însă, a atras atenția cel mai mult, aceasta fiind legată, evident, de fosta sa parteneră Cristina Ciobănașu.

După cum bine se știe Vlad Gherman a avut o relație de nouă ani de zile cu Cristina Ciobănașu. Ambii actori au crescut împreună pe platourile de filmare și au învățat magia filmului. Cei doi au legat o relație extrem de frumoasă, care s-a încheiat la începutul acestui an.

Cristina Ciobănașu și Vlad, potențial iubiți într-un nou serial? Ce spun actorii despre asta

Cei doi au făcut un filmuleț în luna februarie prin care au anunțat că drumurile lor se vor separa din acel moment . Iată că, deși, căile lor s-au separat la nivel personal ,munca de actor, însă, i-a legat mai mult.

Pe tot parcursul timpului cei doi au jucat în același serial și au avut proiecte comune lucru care i-a unit.

În noul său Vlog de pe canalul oficial de YouTube, Vlad Gherman a răspuns la câteva întrebări venite din partea fanilor. Acestea au acoperit mai multe zone, atât viața personală, cât și profesională a îndrăgitului actor din Adela, desigur subiectul relației și a prieteniei cu Cristina Ciobănașu nu a putut fi trecut cu vederea mult prea ușor.

Așa că după ce a răspuns Vlad întrebărilor legate de cum își începe el ziua dimineața, despre cum face sport la sală, acesta ajunge și la întrebarea următoare: “Ai acceptat la un moment dat să formezi din nou, în scop profesional, un cuplu cu Criss, precum actorii din străinătate?”.

Vlad Gherman a vrut să audă și răspunsul Cristinei, după ce el a răspuns.

“Da nu aș avea nicio problemă, din punctul meu de vedere. Ar fi o problemă să joci cu mine?”, o întreabă Vlad pe Criss.

“Nu aș avea nicio problemă. De ce nu aș avea nicio problemă? Pentru că e vorba de meserie”, răspunde Cristina Ciobănașu.

“Ăsta este răspunsul fraților! Este meseria noastră, ne-o respectăm și atunci, indiferent, dacă am avea de jucat o poveste de dragoste am face-o, așa cum am face-o și dacă am avea de jucat cu altcineva”, adaugă Vlad Gherman.

Citește și: Vlad Gherman a confirmat noua relație de iubire a Cristinei Ciobănașu cu alt băiat. Actorul: "Mă bucur enorm că a reușit"

Mai apoi, Vlad a fost întrebat cum se înțelege cu Cristina acum, iar el s-a filmat alături de ea, au bătut palma și s-au îmbrățișat, dând de înțeles că ei au o relație de prietenie și este perfect totul între ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă de la Vlad Gherman, după despărțire

În articolul

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman oferă răspunsuri la întrebări în noul vlog. Ce spun actorii despre posibilitatea de a juca în rolul unor îndrăgostiți, în viitor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Au străbătut mări şi ţări pentru fântânile arteziene din Capitală. Reacţia unor turişti străini când au văzut spectacolul unic: "Dumnezeule! Am vrut să plâng"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!”
MediCOOL
Mâncare procesată și ultraprocesată. Ce alimente intră în aceste categorii și care sunt riscurile lor
Spynews
Horoscop sâmbătă, 18 mai 2024: Leii vor avea chef de viață
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x