Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă de la Vlad Gherman, după despărțire

Publicat pe 01.10.2021 la 18:40 Actualizat pe 01.10.2021 la 20:45

După cum se știe deja, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit. Fanii au fost curioși să afle ce s-a întâmplat cu inelul de logodnă pe care actorul i l-a oferit fostei sale partenere când s-au logodit.

Cei doi actori au trecut printr-un proces evolutiv și de vindecare, ca mai apoi fiecare să o ia pe căi separate. În prezent, Cristina cIobănașu și-a găsit liniștea în brațele unui băiat, iar Vlad a confirmt relația lor și s-a declarat fericit.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, celebrii actori din producțiile „Adela”, „Sacrificiul” și „Fructul oprit”, s-au despărțit după nouă ani de relație, în luna februarie a anului 2021. Cei doi au crescut impreună pe plan profesional și au avut o logodnă superbă.

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă de la Vlad Gherman, după despărțire

În urmă cu ceva timp, Criss și Vlad Gherman au făcut un interviu în care au vorbit despre relația ce s-a încheita în luna februarie. Atunci, Vlad a întrebat-o pe Cristina Ciobănașu ce a făcut cu inelul care, în urmă cu puțin timp, era legământul dragostei lor.

„Nu cred că inelul în sine era cel care conta cu adevărat, cât ce a reprezentat momentul în care m-ai cerut de soție, va rămâne în inimile noastre ce unul dintre cele mai frumoase momente petrecute împreună. Inelul l-am pus într-o cutie cu amintiri, cutia noastră cu amintiri comune, atunci când vom simți nevoia să ne readucem aminte o să fie acolo”, a declarat Cristina Ciobănașu mai demult într-un interviu cu Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, celebrii actori s-au despărțit după nouă ani de relație

Cuplul a trecut vreme de mai multe luni prin momente sensibile, iar ambii parteneri au fost la ședințe de consiliere psihologică. Cei doi și-au anunțat despărțire printr-un videoclip în care au vorbit deschis despre faptul că au ajuns recent la decizia separării.

Anunțul despărțirii lor: „Ăsta o să fie un video diferit, un video greu de făcut și un video cu atât mai greu de digerat. Însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit (…). Am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături Criss, care l-a completat de câteva ori.

În articolul

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă de la Vlad Gherman, după despărțire

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x