Demet Özdemir vorbește despre divorțul de Oğuzhan Koç. Ce planuri de viitor are vedeta

Publicat pe 02.05.2024 la 10:40 Actualizat pe 02.05.2024 la 11:22

Într-un interviu recent, faimoasa actriță din Turcia vorbește despre divorțul de Oğuzhan Koç și planurile de viitor pe care le are. Ce a declarat Demet Özdemir.

actriță cu părul desprins

Demet Özdemir vorbeste despre divortul de Oğuzhan Koç

Instagram

Demet Özdemir s-a căsătorit în 2022, dar a divorțat 8 luni mai târziu. Și-a continuat cariera profesională și în prezent a decis să ofere mai multe detalii despre căsnicia care nu a avut un final fericit. De asemenea, a oferit și alte detalii despre viața sa.

Demet Özdemir vorbește despre divorțul de Oğuzhan Koç

Una dintre cele mai populare actrițe din Turcia a vorbit pentru prima oară despre despărțirea care a zguduit lumea. A revenit în atenția fanilor cu mai multe răspunsuri oferite unor jurnaliști.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Demet Özdemir a divorțat amiabil pe data de 8 mai 2022. Nu au existat cerințe speciale din partea celor doi implicați. A mărturisit că a avut o perioadă în care s-a simțit “rănită”. De asemenea, a ținut să puncteze cum a depășit acea etapă.

“Acel gol a fost umplut cu diverse lucruri. Îmi iubesc munca, familia și natura foarte mult. Dacă ești în căutarea a ceva pentru a iubi, există multe lucruri.”, a spus vedeta, arată karar.com. În ceea ce privește rolurile pe care le preferă atunci când joacă pe micile ecrane, acestea trebuie să îi ofere vedetei o transformare de fiecare dată.

Citește și: Demet Özdemir o susține pe Hazar Ergüçlü în demersul său. Actrița din Flăcările Destinului a dansat lasciv în cel mai nou rol dintr-un serial turcesc

“Nu vreau roluri memorabile, dar există opțiuni care să mă facă să mă simt confortabil. Platformele digitale au deschis o ușă în acest sens. Nu vreau să renunț la serialele difuzate pe micile ecrane.”, a punctat Demet Özdemir. Artista din Numele meu este Farah a vorbit despre finalul serialului în afara Turciei. A fost un rol îndrăgit de fani, însă în țara natală lucrurile nu au stat chiar atât de bine.

“Au primit munca mea foarte bine. E un sentiment foarte frumos. Suntem o societate emoțională și dornică de iubire. Actorii sunt de succes în acest proiect. Este foarte important pentru oameni să privească legătura creată între personaje. Eu simt acea iubire, pasiune.”, a declarat Demet Özdemir .

Când va reveni Demet Özdemir pe micile ecrane într-un nou serial

În prezent, pe lângă imaginile pe care le postează în mediul online, Demet Özdemir citește mai multe scenarii. A răspuns la întrebarea “Ce personaje ți-ar plăcea să joci?”

“Nu e un rol care mi-ar plăcea, dar dacă ar fi să aleg ar fi pentru platformele digitale. E mult mai confortabil programul de lucru. Eu vreau să încerc orice, mă interesează poveștile cu transformarea femeilor.”, a spus aceasta. Nu a uitat să menționeze despre rolul jucat de Hazar Ergüçlü din Flăcările destinului.

Citește și: Admirația pentru faimoasa Demet Özdemir a depășit barierele țării natale. A apărut pe coperta unei reviste cunoscute din India

“Problema poată fi privită din două unghiuri. Sunt ok cu orice dans realizat de femei. Este mult mai valoros pentru mine să vorbesc despre dificultățile pe care personaj îl întâlnește într-un serial. Dilber a primit scena foarte bine. Dansează foarte bine. Din moment ce contextul muncii este complet diferit, subiectul este depășit. Găsesc dansul foarte potrivit pentru femei. Dansul i se potrivște lui Hazar foarte bine.”, au fost cuvintele faimoasei vedete.

Demet Özdemir apare pe coperta unei reviste celebre în lume și vorbește despre schimbare, atât în viața personală cât și profesională. Are peste 16 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

În articolul

Demet Özdemir vorbește despre divorțul de Oğuzhan Koç. Ce planuri de viitor are vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Un fost ofiţer SPP dezvăluie ce greşeli au făcut agenţii care au permis ca Robert Fico să fie împuşcat
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x