Edith Gonzalez este mai fericită şi plină de viaţă ca niciodată! GALERIE FOTO

Publicat pe 10.11.2017 la 01:53 Actualizat pe 10.11.2017 la 09:10

Edith Gonzalez este mai fericita ca niciodata!

Superba actriță de origine mexicană a trecut prin una dintre cele ai grele încercări ale vieții: cancerul. Însă, protagonistei din telenovela ”Dragoste eternă”, difuzată de Happy Channel, nu i-a fost niciodată rușine și nu s-a ascuns nicio clipă de ochii lumii doar pentru ca destinul îi pusese în spate o luptă pe care nici macar ea nu știa dacă o va putea duce.

Nu a apelat niciodată la peruci, nici chiar atunci când starea de sănătate ”i-a cerut” asta. Faimoasa actriță a luptat cu boala care o apăsa și a ieșit învingătoare. Acum, Edith Gonzalez este mai plină de viață ca niciodată și mai pregătită ca oricând să își înceapă noile proiecte. Edith a adoptat un stil vestimentar extravagant, care reflectă perfect starea sa interioară și anume fericirea.

Pe Edit Gonzalez o poți urmări la Happy Channel de luni până joi, de la 14.00, în telenovela ”Vivir a distiempo” (”Dragoste eternă”). Paula (Edith Gonzalez) este o femeie umilă și supusă, căsătorită de 22 de ani cu Rogelio (Humberto Zurita). Ei au doi copii: Daniel și Tania. Rogelio, mult mai în vârstă decât ea, este departe de a fi soțul ideal. El e, un despot și misogin

În viața Paulei reapare Alejandro (Ramiro Fumazoni), fostul ei prieten din tinerețe. Se iubeau foarte mult, dar o serie de circumstanțe i-au forțat să-și înceteze relația. Ce-i drept, un rol decisiv în ruperea relației l-a avut și tatăl lui Alejandro.

Între timp, Alejandro s-a căsătorit cu Amparo (Wendy de los Cobos) și are un copil cu ea, Edward. Însă, el a divorțat, sătul de capriciile și infidelitățile soției sale. Revederea dintre Paula și Alejandro a fost accidentală, deoarece fiica ei, Tania, și fiul lui, Edward, s-au… logodit. Pe de altă parte, Paula și Alejandro sunt cuprinși din nou de fiorii dragostei și decid să mai încerce să dea o șansă iubirii ce i-a legat și care, se pare, nu a dispărut. Apar, însă, multe piedici în calea iubirii lor.

Serialul mexican “Vivir a distiempo” (”Dragoste eternă”) se difuzează de luni până joi, de la ora 14:00, la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

În articolul

Edith Gonzalez este mai fericită şi plină de viaţă ca niciodată! GALERIE FOTO

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x