Eduardo Santamarina din Rubi și-a schimbat complet imaginea. Cum arată cu părul blond actorul în vârstă de 55 de ani

Publicat pe 13.03.2024 la 10:34 Actualizat pe 13.03.2024 la 10:59

Eduardo Santamarina și-a surprins fanii cu ultima apariție din mediul online. Actorul și-a vopsit părul blond și a publicat un filmuleț pe contul de socializare.

actor poartă o cămașă neagră

Eduardo Santamarina din Rubi și-a schimbat complet imaginea

Profimedia Images

Eduardo Santamarina și Mayrín Villanueva au celebrat aniversarea nunții lor și primele imagini cu actorii au apărut pe rețelele sociale. Fanii au rămas extrem de surprinși când au văzut că actorul lor preferat și-a schimbat look-ul într-un mod radical.

Eduardo Santamarina din Rubi și-a schimbat complet imaginea

Recunoscut pentru telenovele precum La desalmada, Velo de novia, Marisol sau Rubi, a demonstrat de-a lungul timpului că valoarea sa ca și actor nu s-a pierdut. A fost căsătorit cu o altă actriță între 2000 și 2004. Este vorba despre Itati Cantoral cu care are gemeni, băieți. Din 2009 este căsătorit cu Mayrín Villanueva.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De curând cei doi și-a celebrat aniversarea, însă fanii au rămas de-a dreptul surprinși când l-au văzut pe Eduardo Santamarina cu o schimbare de look inedită. Îndrăgositții au sărbătorit 15 ani de căsnicie într-un spa din Mexic. Pe conturile de socializare, actorii au lăsat să se vadă răsfățul pe care l-au primit și cât de mult s-au bucurat de ceea ce le-a fost oferit.

“Un sfârșit de săptămână plin de iubire alături de al meu Eduardo Santamarina. În cel mai bun loc pentru a scăpa de agitația orașului. Noaptea nunții cu numărul 15, te iubesc atât de mult.”, a scris actrița din Mi corazon es tuyo, arată univision.com. De asemenea, cu toții au putut să observe schimbarea de look pentru care a optat Eduardo Santamarina. Acesta este acum blond și în timp ce unii internauți l-au felicitat, alții l-au criticat.

Citește și: Mayrín Villanueva se află într-o criză matrimonială cu Eduardo Santamarina. Actrița spune adevărul

“Doamne, Santamarina, pentru Dumnezeu, acest look te face să pari bătrân și tu ești prea bun pentru această tunsoare.”, „Arată spectaculos”, „15 ani fericiți”, „Îți stă foarte bine cu părul așa, cu totul respectul”, au fost câteva dintre comentarii. Grație acestor imagini, zvonurile legate de separarea celor doi au devenit o amintire pe care mulți își doresc să o uite.

Eduardo Santamarina este un bărbat modern. O ajută pe soția sa la spălatul și călcatul rufelor

Mayrin Villanueva joacă în telenovela Vencer la Ausencia, parte din saga Vencer creată de Rosy Ocampo. Are peste 2 milioane de fani pe pagina oficială de instagram, acolo unde de cele mai multe ori publică imagini alături de familia sa. A postat până în prezent peste 400 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Eduardo Santamarina dezvăluie motivul pentru care ar divorța de Mayrín Villanueva. Ce mărturisiri a făcut celebrul actor

Într-un interviu a menționat că soțul său, actorul Eduado Santamarina este atât de modern încât spală și calcă rufele în confortul propriei case. Indiferent de proiectele pe care le realizează în plan profesional, cei doi reușesc să se dedice și vieții de familie. Astfel, ori de câte ori au ocazia, călătoresc alături de copii în diferite părți ale lumii. Dacă actorul are doi băieți, gemeni, din fosta căsnicie, soția sa actuală se mândrește cu doi copii, o fată și un băiat, dintr-o căsătorie trecută. Împreună au o fiică, singurul copil din propria căsnicie.

“Soțul meu este foarte frumos, acum se odihnește pentru că în curând va începe un nou proiect. Totul este diferit.”, a transmis actrița de telenovele. Aceasta spune că în ciuda trecerii timpului, Eduardo Santamarina rămâne un tată și un soț excelent.

În articolul

Eduardo Santamarina din Rubi și-a schimbat complet imaginea. Cum arată cu părul blond actorul în vârstă de 55 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x