Mayrín Villanueva se află într-o criză matrimonială cu Eduardo Santamarina. Actrița spune adevărul

Publicat pe 28.02.2024 la 09:20 Actualizat pe 28.02.2024 la 09:50

Mayrín Villanueva explică situația prin care trece în prezent cu soțul Eduardo Santamarina. Se zvonește că cei doi ar avea o criză matrimonială.

actori stau unul lângă celălalt

Mayrín Villanueva vorbește despre presupusa criză matrimonială prin care trece cu Eduardo Santamarina

Getty Images

Mayrín Villanueva a răspuns întrebărilor jurnaliștilor legate de presupusa criză matrimonială prin care trece cu Eduardo Santamarina. Se pare că fanii au observat că cei doi nu au mai avut apariții publice atât de frecvente.

Mayrín Villanueva se află într-o criză matrimonială cu Eduardo Santamarina

De ceva timp, în Mexic a apărut zvonul că cei doi actori ar trece printr-o criză în căsnicie. Sunt căsătoriți din 2009 și au împreună o familie umeroasă. După ce Mayrín Villanueva a fost invitată alături de Eduardo Santamarina să participe în cadrul unei opere de teatru în Mexic ca și “nași”, se pare că doar actrița ar fi ajuns la eveniment, după cum arată univision.com. În cadrul aceleiași reprezentații, faimoasa vedetă a oferit un interviu pentru a lămuru întreaga situație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ah, publicațiile deja m-au separat, m-au omorât, de foarte multe ori. De fapt, am venit cu mătușa lui care e ca și mama și cu nepotul lui, care e nepotul meu frumos, au venit din partea lui Eduardo.”, a povestit actrița. De altfel, a punctat că zvonurile legate de separare sunt departe de a o deranja.

Citește și: Eduardo Santamarina dezvăluie motivul pentru care ar divorța de Mayrín Villanueva. Ce mărturisiri a făcut celebrul actor

“Este ceva ce niciunul nu oferă importanță. E ceva ce nu ne afectează.”, a spus aceasta. Ultima fotografie pe care cei doi au publicat-o pe conturile personale de instagram a fost realizată în februarie 2023 într-o călătorie la New York. Actorul a publicat o fotografie cu soția lui și ceilalți membrii ai echipei din Es Neta, Eva?, în urmă cu ceva vreme. În iulie 2018, Mayrín Villanueva a specificat că urmează terapie de cuplu cu Eduardo Santamarina, atunci când au mai existat și alte zvonuri legate de separare.

“Sunt o persoană foarte optimistă și căreia îi place să trăiască bine. Cu ajutorul terapeutei am ajuns amândoi să ne cunoaștem mai bine într-o formă individuală, dar și în pereche.”, a punctat aceasta.

Eduardo Santamarina i-a oferit scuze publice fostei sale soții, actrița Itatí Cantoral

În 2008, actorul i-a cerut scuze public fostei sale soții pentru că a divulgat faptul că aceasta urmează să devină mamă de fetiță. Greșeala s-a produs din întâmplare.

“Îmi pare foarte rău, credeți-mă, acum dacă am spus asta. Nu am spus-o ca să rănesc pe nimeni, doar eram foarte entuziasmat de această veste și dacă am făcut lucrurile dificile pentru tine, Itati, atunci iartă-mă.”, a menționat actorul din producția Yo amo a Juan querendon. Itatí Cantoral s-a arătat deranjată de reacția fostului său soț, asta pentru că aceasta ținea secret informația respectivă.

Citește și: Eduardo Santamarina, portret înduioșător alături de soție și copii: „Recunoscător și mândru de familia pe care Dumnezeu mi-a dat-o”

Eduardo Santamarina are peste 600 de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este chiar alături de soția sa. În ceea ce o privește pe Mayrin Villanueva, actrița are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. De cele mai multe ori, aceasta se mândrește cu copiii săi și nu ezită să publice postări cu aceștia. Născută pe 8 octombrie 1970 în Toluca, Mexic, a devenit de-a lungul timpului una dintre cele mai îndrăgite vedete.

În articolul

Mayrín Villanueva se află într-o criză matrimonială cu Eduardo Santamarina. Actrița spune adevărul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x