Eduardo Santamarina dezvăluie motivul pentru care ar divorța de Mayrín Villanueva. Ce mărturisiri a făcut celebrul actor

Publicat pe 21.01.2024 la 17:37 Actualizat pe 21.01.2024 la 16:39

Actorul din Rubi a dezvăluit că își dorește să îmbătrânească alături de protagonista din telenovele. Cu toate acestea, a punctat motivul pentru care ar divorța de Mayrín Villanueva.

Eduardo Santamarina poartă o cămașă neagră și zâmbește cu capul într-o parte

Eduardo Santamarina dezvăluie motivul pentru care ar divorța de Mayrín Villanueva

Profimedia Images

Eduardo Santamarina și Mayrín Villanueva s-au cunoscut în 2007 în timpul filmărilor pentru telenovela Yo amo a Juan Querendón. Chimia dintre cei doi a fost atât de puternică încât au început o tumultoasă relație de iubire. Aceasta s-a finalizat cu o căsnicie doi ani mai târziu.

Eduardo Santamarina dezvăluie motivul pentru care ar divorța de Mayrín Villanueva

La 14 ani de la căsnicie, actorul a vorbit cu sincertate în fața presei despre motivul care l-ar face să divorțeze de faimoasa vedetă de televiziune. Protagonistul din Rubi a mărturisit dacă ar putea trece peste o infidelitate a soției sale sau acest lucru l-ar face să se despartă de cea care în prezent este iubirea vieții sale și mama fiicei sale. Înainte de a se ajunge la un asemenea aspect, Eduardo Santamarina a punctat că ar comunica cu partenera sa și ar lua decizia de a se despărți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“La această etapă a vieții, ea este perechea mea, nu mai avem 18 ani. Nu se va ajunge la acest lucru, noi suntem siguri amândoi pentru că am decis că nu va fi vorba despre așa ceva. Nici eu, nici ea nu am rezista unei infidelități.”, a spus actorul. Actorul și soția sa sunt conștienți că relația trebuie să se finalizeze înainte de a apela la o infidelitate.

Citește și: Fiica actriței Mayrin Villanueva publică o fotografie în mediul online și face un anunț important: “Deja sunt mamă”

“Cred că trebuie să fim sinceri și să ne spunem că până aici am putut să mergem și să ne vedem fiecare de viața lui. Avem familie, copii, dar nu am termina totul cu o infidelitate, ar fi oribil.”, a adăugat acesta. De asemenea, Eduardo Santamarina a subliniat că și-ar dori să îmbătrânească alături de Mayrín Villanueva. Cu o căsnicie de 14 ani în spate, a punctat că cea mai de succes cheie este admirația reciprocă.

“Admirația nu trebuie să se finalizeze, este cheia unei relații. Atunci când încetezi să-ți admiri perechea este cazul să-ți pui anumite întrebări, pentru că este reciproc cu siguranță.”, a precizat.

Mayrín Villanueva îl apără pe Eduardo Santamarina în fața criticilor legate de creșterea în greutate

Pe lângă admirația și dragostea pe care i le poartă soției sale, acesta a declarat că își dorește să îmbătrânească alături de ea.

Citește și: Eduardo Santamarina reacționează în fața deciziei unuia dintre băieți de a-și schimba numele de familie. “Aproape în lacrimi”

“Da, eu vreau să îmbătrânesc alături de ea. Să ne amintim totuși că la o relație trebuie să muncim în fiecare zi pentru că nu trebuie să luăm nimic de-a gata pentru că asta înseamnă un alt cancer pentru relație. Aici este unde se termină detaliile, respectul, admirația și alte lucruri.”, a mai spus. Mayrín Villanueva și Eduardo Santamarina formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea telenovelelor. Amândoi au demonstrat că respectul este tot ceea ce contează într-o relație, iar recent actrița a ținut să-și apere partenerul în fața criticilor din mediul online.

Aceasta este de părere că astfel de judecăți pot răni oameni asupra cărora sunt îndreptate, indiferent dacă vorbim despre o problemă intenționată sau fără intenție.

“Este ceva ce nu mai doresc să menționez pentru că îmi face rău. E o ființă umană așa cum e și punct.”, a spus actrița.

În articolul

Eduardo Santamarina dezvăluie motivul pentru care ar divorța de Mayrín Villanueva. Ce mărturisiri a făcut celebrul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x