Ei sunt copiii actorului Arturo Peniche. Cei doi îi urmează pașii în carieră

Publicat pe 01.12.2023 la 19:47 Actualizat pe 01.12.2023 la 18:50

Khiabet și Brandon sunt fructul iubirii din căsnicia lui Arturo Peniche cu Gabriela Ortiz. Cei doi au fost căsătoriți 42 de ani.

Arturo Peniche poartă o cămașă albă și un sacou închis la culoare

Arturo Peniche are doi copii ce îi calcă pe urme

Profimedia Images

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele este Arturo Peniche. Are un loc special între personalitățile care au marcat această lume a dramei mexicane. Familia sa este plină de artiști, iar frații săi Alejandra și Flavio au cunoscut de asemenea luminile reflectoarelor și platourile de filmare. La fel s-a întâmplat și cu nepoții lui, Carlos și Alejandro Peniche.

Khiabet și Brandon sunt fructul iubirii din căsnicia lui Arturo Peniche cu Gabriela Ortiz

Puțini știu faptul că cei doi copii ai lui Arturo Peniche urmează de asemenea pașii tatălui lor celebru. Khiabet și Brandon sunt actori. Khiabet este fiica cea mare a actorului din telenovela Mi secreto. La fel ca tatăl său și-a dedicat viața actoriei. De asemenea a studiat licența în publicitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timpul facultății a descoperit dragostea pentru actorie și a ținut să-și formeze un drum pe cont propriu. A avut apariții recurente în La rosa de Guadalupe, Como dice el dice și a fost prezentatoare în cadrul Cuéntamelo Ya.

“Asta a fost foarte dificil pentru mine, dar o să profit. Am așteptat 10 ani să găsesc aceasă oportunitate. A venit în același timp cu licența în publicitate, iar tatăl meu mi-a spus că este o profesie foarte dificilă. Mulțumită lui Dumnezeu am o afacere care îmi pune mâncare pe masă.”, a declarat într-un interviu în 2013.

Citește și: Arturo Peniche apare în fața jurnaliștilor cu un guler cervical. Cum s-a accidentat îndrăgitul actor de telenovele

În ceea ce privește viața personală, actrița în vârstă de 39 de ani are un fiu pe nume Lucca, fructul iubirii din căsnicia cu Alfonso Urquiza. În ceea ce-l privește pe Brandon Peniche, acesta este fiul mai mic al faimosului Arturo Peniche. Acesta i-a urmat pașii tatălui încă de la vârsta de 12 ani. Primele sale apariții au fost în 1998 în Mujer, casos de la vida real, urmat de Maldito amor. Din traiectoria profesională mai fac parte proiecte precum ‘Verano de amor’, ‘Niña de mi corazón’, ‘Ni contigo ni sin ti’, ‘La malquerida’, ‘La reina soy yo’, ‘Contigo sí’, ‘Pienso en ti’ și ‘Nadie como tú’. Brandon Peniche este căsătorit cu Kristal Cid, fiica lui Sharis Cid și fructul iubirii lor sunt copiii Alessia și Bosco.

Gaby Ortiz vorbește despre despărțirea de Arturo Peniche

Cei doi au decis să se despartă în 2020 în plină pandemie și au reluat relația după doi ani de zile. De atunci, cei doi își reconstruiesc legământul. Gaby Ortiz a declarat că atât ea cât și celebrul actor au fost nevoiți să pășească în afara zonei de confort pentru a lua o pauză.

Citește și: Arturo Peniche publică o fotografie cu nepoții săi și arată cât de mândru este de aceștia. Alessia și Bosco sunt leiți marelui actor

“În câteva dintre luni nu a existat nicio legătură între noi, dar am început să vorbim și să rezolvăm lucrurile.”, a spus vedeta. A punctat faptul că Arturo Penice a fost întotdeauna un bărbat atent, însă lucrurile s-au schimbat pe parcurs.

“Câteodată suntem împreună, câteodată nu. Un timp despărțiți și așa suntem, suntem prieteni, suntem iubiți.”, a mai spus aceasta. Arturo Peniche spune că soția sa are propriile calități și defecte, fiind diferită de ceea ce reprezintă el ca persoană. Cât despre copii, aceștia le-au respectat întotdeauna deciziile de a fi separați.

În articolul

Ei sunt copiii actorului Arturo Peniche. Cei doi îi urmează pașii în carieră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x