Arturo Peniche apare în fața jurnaliștilor cu un guler cervical. Cum s-a accidentat îndrăgitul actor de telenovele

Publicat pe 26.07.2023 la 12:05 Actualizat pe 26.07.2023 la 12:29

Arturo Peniche și-a surprins fanii atunci când a apărut în fața jurnaliștilor cu un guler cervical. Care este motivul pentru actorul trebuie să îl poarte.

Arturo Peniche poartă un costum negru

Arturo Peniche apare în fața jurnaliștilor cu un guler cervical

Getty Images

Arturo Peniche a dezvăluit motivul pentru care este nevoit să poarte un guler cervical timp de câteva săptămâni. În cel mai recent interviu, actorul a fost surprins într-o stare delicată de sănătate.

Arturo Peniche apare în fața jurnaliștilor cu un guler cervical

Fanii s-au arătat îngrijorați atunci când și-au văzut actorul preferat purtând un guler cervical. Arturo Peniche a oferit un interviu în care a vorbit despre motivele care l-au dus la această situație. Spune că a avut dureri în zona gâtului și că totul a început să devină mai mult decât deranjant din această cauză.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Aveam o presiune enormă. S-a dislocat ceva acolo, nu știu să spun cu exactitate. A fost nevoie să-mi dea un guler pentru ca totul să fie ținut într-o anumită poziție. A trebuit să-mi pună separatoare.”, a dezvăluit celebrul actor de telenovele. Spune că în tinerele a fost supus unui risc major, de aceea și durerile din prezent. Pe atunci a fost nevoit să se opereze pentru a închide leziunile.

Citește și: Arturo Peniche dezvăluie cum se poartă Thalia pe platourile de filmare. Ce părere au actorii despre celebra vedetă

“O perioadă am fost dedicat filmelor de acțiune și scenelor cu risc mare și cu timpul lucrurile s-au accentuat și acum plătesc facturile. Au fost câteva căzături de pe cal unde m-am lovit. Câteva accidente cu mașina și acum se reflectă totul.”, a mai spus protagonistul din “Victoria”. A mărturisit că în 2021 au început primele dureri puternice.

Cu toate acestea, din cauza muncii pe platourile de filmare nu a oferit atenție adecvată stării de sănătate. Au trecut mai mult de două săptămâni de când Arturo Peniche este nevoit să poarte gulerul cervical.

“Nu am dat atenție, a fost acum aproximativ doi ani și jumătate în care n-am știut despre ce este vorba. Mă durea spatele foarte tale, tendonul lui Ahile, picioarele și se pare că cervicala a fost întotdeauna problema. Până nu m-am întors în luna aprilie, pentru că am lucrat în străinătate, nu mi-am făcut analizele. Doctorii și-au dat seama că eram afectat destul de rău și aveam hernie și mi-au recomandat un neurochirurg.”, a spus actorul.

Arturo Peniche vorbește despre relația cu Thalia

Cei doi au avut rolurile de protagoniști în telenovela Maria Mercedes, acolo unde Laura Zapata a jucat rolul de antagonistă. Cu toate că la acea vreme s-a zvonit că între Arturo Peniche și Thalia ar exista o relație în afara platourile de filmare, actorul a ținut să lămurească polemica.

A subliniat că ceea ce a declarat vedeta a fost scos din context și că totul a reprezentat o eroare a jurnaliștilor.

“Mă distram cu Thalia, făceam glume mereu și vreau să spun că totul era un joc pentru ea. Când mânca mă duceam întotdeauna aproape de ea și ea mânca mereu pește și într-o zi am vrut să-i fac o farsă și am mâncat ceapă chiar înainte de a filma o anumită scenă.”, a declarat Arturo Peniche.

Pentru a finaliza, a punctat că din cauza zvonurilor de la acea vreme a putut pierde prietenia divei, însă totl s-a lămurit într-un final. În prezent, cei doi își continuă frumoasa relația de amiciție pe care au început-o atunci.

În articolul

Arturo Peniche apare în fața jurnaliștilor cu un guler cervical. Cum s-a accidentat îndrăgitul actor de telenovele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x