Arturo Peniche publică o fotografie cu nepoții săi și arată cât de mândru este de aceștia. Alessia și Bosco sunt leiți marelui actor

Publicat pe 02.05.2023 la 11:08 Actualizat pe 02.05.2023 la 11:45

Arturo Peniche a publicat o imagine emoționantă cu nepoții Alessia și Bosco. Copiii lui Brandon Peniche și Kristal Cid sunt leiți marelui actor.

Arturo Peniche poartă un costum negru

Arturo Peniche, în cadrul unei sesiuni foto la premiera 'Cita a Ciegas' . 24 iulie 2019, Mexic

Getty Images

Din căsătoria cu Gabriela Ortiz, Arturo Peniche i-a avut pe Khiabet și Brandon Peniche care mai târziu l-au transformat în bunic. Chiar dacă actorul este bunicul a trei micuți, sunt Alessia și Bosco, copiii lui Brandon Peniche, cei care atrag acum atenția cu perioada lor de copilărie.

Arturo Peniche publică o fotografie cu nepoții săi și arată cât de mândru este de aceștia

Micuții sunt identici marelui actor, iar fanii au ținut să-i transmită imediat mesaje în acest sens. Dovada stă în fotografia pe care Arturo Peniche a postat-o pe pagina personală de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Două dintre iubirile cele mai mari din viața mea, vă iubesc.”, a scris actorul în dreptul fotografiei. Aceasta, în care micuții apar distrându-se pe plajă, nu a trecut neobservată de către internauți ce imediat au observat asemănarea cu Arturo Peniche. Nu i-au moștenit doar culoarea ochilor ci și alte trăsături fizice, cum ar fi forma feței.

Citește și: Arturo Peniche divorțează după 40 de ani de căsnicie. Actorul și soția lui nu au reușit să ajungă la un consens

“Frumoși ca bunicul vostru”, “Micuța este identică dumneavoastră”, “Bosco are ochii tăi”, „Să sperăm că vor moșteni talentul bunicului”, „Semănați foarte mult”, „Sunt foarte asemănători”, „Copiii lui Brandon cu copia”, „În definitiv au gena Peniche”, au fost doar câteva dintre cuvintele lăsate de fani. Alessia, fiica lui Brandon Peniche și Kristal Cid, este cea de-a doua nepoată a actorului. Micuța s-a născut pe 7 decembrie 2018, în timp ce Bosco, fiul, a venit pe lume în data de 11 noiembrie 2020, fiind cel de-al treilea născut al cuplului.

În septembrie 2020, Arturo Peniche a dezvăluit că este despărțit de soția sa, Gaby Ortiz, cu care are 38 de ani de căsnicie. Au trecut 7 luni de când a luat decizia de a pleca din casa pe care o împărțea cu partenera sa și recunoaște că a fost o decizie pripită. Actorul spune că se află în relații bune cu mama copiilor săi și este în proces de a o recuceri.

“Mă înțeleg bine cu ea, încerc să o recuceresc.”, a spus acesta, potrivit univision.com.

Arturo Peniche încearcă să-și recucerească soția

Cu toate că în prezent încearcă să-și recucerească soția, spune că nu a fost un moment tocmai ușor.

“Bineînțeles că este o greutate, dar a devenit un lucru plăcut, îmi place. Vorbim, Gaby este o femeie minunată. Eu cred că în viață mai putem face greșeli și eu spun că sunt un om care face greșeli.”, a declarat actorul. Actorul din Maria Mercedes nu a pierdut niciun moment contactul cu soția sa și spune că se adaptează în fiecare moment. Actorul recunoaște că momentul în care a decis să plece din casa în care locuia cu soția sa a fost unul impulsiv și s-a datorat pandemiei de COVID-19.

Citește și: Arturo Peniche dezvăluie cum se poartă Thalia pe platourile de filmare. Ce părere au actorii despre celebra vedetă

“Am trecut printr-o criză personală, mentală, am venit dintr-un ciclon foarte puternic cauzat de pandemie, a fost totul într-un moment instantaneu.”, a completat actorul. Arturo Peniche s-a căsătorit la 19 ani și a știu din primul moment că alături de Gaby va forma o familie. A specificat că pandemia i-a luat atât ființe dragi, cât și căsnicia.

“A fost o schimbare de idei acolo, foarte rare. Nu am mai putut să fiu aproape de oraș, eram mereu supărat.”, a declarat în septembrie 2020.

În articolul

Arturo Peniche publică o fotografie cu nepoții săi și arată cât de mândru este de aceștia. Alessia și Bosco sunt leiți marelui actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x