Eric del Castillo vorbește pentru prima oară despre boala sa și spune dacă va rămâne orb pe viitor. Ce a declarat actorul

Publicat pe 13.11.2023 la 11:40 Actualizat pe 13.11.2023 la 12:28

Tatăl faimoasei Kate del Castillo spune cum va depăși boala de care suferă, dar fiind faptul că începe filmările pentru noua telenovelă. Ce a declarat marele actor.

Eric del Castillo poartă un costum negru, o cămașă albă și o cravată și zâmbește

Eric del Castillo în cadrul unui eveniment în care Silvia Pinal a fost recunoscută pentru întreaga sa carieră

Profimedia Images

La finalul anului 2022 au apărut zvonuri legate de boala de care suferă Eric del Castillo, dat fiind faptul că nu și-a recunoscut propria fiică. De la începutul acestei polemici, actrița a rupt tăcerea și a punctat faptul că tatăl său are o mică problemă cu vederea, dar că este perfect sănătos.

Eric del Castillo vorbește pentru prima oară despre boala sa și spune dacă va rămâne orb pe viitor

Kate del Castillo a respins ideea cum că tatăl său ar avea o problemă legată de demență senilă și că alta ar fi de fapt situația.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu era cu mintea în altă parte, deloc, doar că nu vede bine, e vorba doar despre asta. Îți spun pentru că tatăl meu nu vede bine, are 89 de ani. Este bine cu sănătatea. Adevărul este că nu vede bine, atunci nu m-a recunoscut.

E mai lucid ca niciodată, ce se întâmplă e că nu vede bine, tatăl meu deja nu mai poate să citească, are o chestie la ochi, o parte complet deteriorată, nu mai poate fi rezolvată.”, a precizat în acea ocazie. La un an de la declarația fiicei, actorul a vorbit în fața jurnaliștilor de la Hoy despre problema legată de vedere și a menționat dacă va rămâne orb pe viitor.

Citește și: Va locui Eric del Castillo cu cu fiica sa cea mică? Actorul dezvăluie motivul pentru care ar vrea să părăsească Mexicul

“Văd perfect totul, norii, arborii, casa, pe tine, dar când încerc să mă concentrez, atunci e problema. E o mică leziune acolo.”, a explicat pe data de 9 noiembrie. Spune că boala sa nu are leac, dar nu va rămâne orb pe viitor.

“Nu e nimic ce pot să fac să opresc asta în afară de a lua vitamine, dar nu voi rămâne orb niciodată.”, a spus. De altfel, a punctat cum își învață replicile pentru telenovele atunci când este nevoit să le învețe.

“În ciuda problemei pe care o am la nivelul ochilor din cauza degenerării musculare, nu pot să citesc, dar învăț lucrurile ascultându-le și apoi mă minunez de ajutoarele pe care le primesc din punct de vedere electronic.”, a spus.

La 51 de ani, Kate del Castillo este confortabilă în propria viață

Vedeta a împărtășit care sunt produsele de beauty pe care le încearcă de fiecare dată și de care este extrem de mândră. Și-a început cariera în anul 1983 cu telenovela de debut Las sobrinas del diablo, regizată de tatăl său, Eric del Castillo.

Citește și: Kate del Castillo surprinde cu noi declarații despre partenerul său. Édgar Bahena este bărbatul care o face fericită

Până în 1990 avea la activ mai multe proiecte de succes. Ulterior a ajuns și în SUA, acolo unde a jucat în primul său show, American Fmaily. Una dintre cele mai importante personaje pe care le-a interpretat este Teresa în drama La reina del Sur.

“Pe măsură ce trece timpul, încerci să optezi pentru mai puțin machiaj pentru că te îmbătrânește. Încerc să mențin totul cât mai natural posibil. Dacă folosești o cremă bună, de acolo totul merge bine.”, a punctat. Are 10 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 3 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări.

În articolul

Eric del Castillo vorbește pentru prima oară despre boala sa și spune dacă va rămâne orb pe viitor. Ce a declarat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x