Kate del Castillo surprinde cu noi declarații despre partenerul său. Édgar Bahena este bărbatul care o face fericită

Publicat pe 02.10.2023 la 11:32 Actualizat pe 02.10.2023 la 12:09

Kate del Castillo a vorbit despre posibilitatea de a ajunge pentru a treia oară în fața altarului alături de partenerul Édgar Bahena. Ce spune actrița.

Kate del Castillo poartă o rochie cu mâneci lungi și stă pe scenă în fața unui microfon

Kate del Castillo în cadrul Raizado Festival Icon Awards. 26 august 2023. Colorado

Getty Images

Kate del Castillo și-a oferit o nouă șansă în dragoste alături de Édgar Bahena după mai multe relații eșuate și două căsnicii care nu au durat. De la început s-a arătat extrem de îndrăgostită de cunoscutul fotograf.

Kate del Castillo surprinde cu noi declarații despre partenerul său

Cu toate că este normal să împărtășească cu fanii din mediul online despre fericirea sa recentă, actrița a oferit un interviu recent pe covorul roșu și a subliniat că se simte împlinită, fericită și liniștită în relația sa actuală. Protagonista din La mentira s-a arătat mai mult decât sinceră în fața celor de la Hoy y Edén Dorantes, spunând că se află într-o etapă în care iubește diferit. Acest lucru i se datorează unei relații mult mai solide și inteligente.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Da, da sunt îndrăgostită. Dragostea nu se poate ascunde. Sunt foarte mulțumită, liniștită. Ajungi la o vârstă în care iubești într-un mod diferit, liniștit, frumos, inteligent și în asta sunt eu acum.”, a spus vedeta. Cât despre posibilitatea de a îmbrăca rochia de mireasă pentru a treia oară, Kate del Castillo a răspuns ferm și a menționat că nu se află printre planurile sale să se reîntoarcă în fața altarului. Cu afirmația că nu se mai află la vârsta căsniciilor, a punctat această posibilitate ca fiind “ridicolă”.

Citește și: Verónica del Castillo, fiica marelui actor Eric del Castillo, spune adevărul despre starea de sănătate a tatălui său. S-a zvonit că ar avea demență

“O a treia căsnicie, nu, ar fi ridicol. Da, sunt fericită, dar să mă căsătoresc, nu. La vârsta mea este foarte ridicol.”, a spus actrița în vârstă de 50 de ani. În cadrul întâlnirii cu jurnaliștii, aceștia i-au reamintit vedetei cuvintele spuse de tatăl său celebru. Acesta a menționat faptul că actrițele nu au noroc în dragoste. Astfel, Kate del Castillo i-a dat dreptate.

“Imaginează-ți că am avut două căsnicii, avea dreptate. Avea dreptate tatăl meu, trebuia să fac altceva, dar în niciun caz, vocația m-a chemat.”, a spus printre râsete. Vedeta a fost căsătorită de două ori. Prima dată cu Luis García între 2001 și 2004 și cea de-a doua cu actorul Aarón Díaz, între 2009 și 2011. A mai avut o relație cu faimoși ca Demián Bichir, dar în 2022 a început idila cu Édgar Bahena.

Kate del Castillo vorbește despre producția La reina del sur

Cel de-al treilea sezon al seriei La reina del sur i-a surprins ca de fiecare dată pe fani. Primul sezon a avut premiera în 2011 și a reușit să depășească recordurile de audiență. O arată pe Teresa Mendoza ( Kate del Castillo) în rol principal.

Citește și: Kate del Castillo formează un cuplu cu Edgar Bahena. Cine este bărbatul care i-a furat inima celebrei actrițe

Teresa a trăit într-o închisoare din SUA în sezonul doi și a făcut tot posibilul să capteze atenția tuturor cu fiecare replică și scenă. Kate del Castillo susține că a fost abordată în repetate rânduri de fani care i-au susținut personajul și i-au lăudat talentul.

“Foarte multă lume a spus lucruri frumoase, în special despre personajul pe care îl interpretez, Teresa Mendoza. Este acea femeie care a trecut prin multe. Este o supraviețuitoare și a fost o victimă, dar nu se victimizează. Toate aceste lucru o transformă într-o persoană unică.”, a spus vedeta.

În articolul

Kate del Castillo surprinde cu noi declarații despre partenerul său. Édgar Bahena este bărbatul care o face fericită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x